Summa sidvisningar

onsdag 26 augusti 2015

En dag på stan...

God natt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Min morgon blev ganska tidig trots att jag inte sovit många timmar alls inatt. Jag hade många tankar och kunde inte sova utan låg och tänkte och skrev om vartannat.
Idag var det planerat att jag skulle åka in till Norrköping igen med Alice för att träffa Fredrik och Atlas igen. Idag skulle vi göra något tillsammans. Jag for iväg vid 10.30 tiden och gick in direkt när jag var framme. Alice fick starta med sin munkorg då jag är rädd att hon nyper en katt även om hon är rädd för dem. Hon tar det väldigt bra och visar så mycket mer respekt för allt och alla så det känns verkligen bra.

Efter ca 1 timma så tog vi med oss hundarena och gick en promenad som ledde till hundrastgården vilken jag hade frågat efter enligt önskemål.
Det var en annan kvinna med vid rastgården som tyckte att det bara var att släppa in dem (Alice och Atlas)och hon hade ju sådan pli på hunden så att hon inte behövde vara orolig. Min misstanke var att jag nästan var 100% på att de i så fall skulle mucka då de alla 3 var i gasen. Jag sa ifrån att ha alla 3 lösa. Alice fick komma in men jag behöll hennes koppel på.

Vi hade en trevlig stund och efteråt så tog vi en promenad till Mirum för att köpa ett värdekort. Vi stod nu och väntade på spårvagnen som Alice skulle få åka sitt premiär åk med. När vi skulle kliva på så stod där 2 vansinniga andra hundar så reaktionen var inte den bästa åt någon av de. De fick kliva av först och vi gav utrymme men sedan så gick vi vidare med premiär  på en spårvagn. Det gick verkligen kanon.

Vi åkte ner på stan och tog en glass och gick en sväng för att sedan åter ta spårvagnen tillbaka igen. Jag stannade på en fika och pratade lite med Gunn med och åkte sedan hem igen. Väl hemma var jag super trött och stupade i soffan.

Efter jag vaknat igen så fick hundarna prova den nya aktiveringsleksaken och nu har de båda två fattat hur det funkar men de är lite brutala än så länge ;)

Nedan följer lite bilder från dagen och båda babsen har varit kanon <3


Här är vi i hundrastgården 


Alice orkar röra sig lite rör bruden på sig...


Intressant är det med...


Vi fortsätter på spårvagnen..


Inväntar en stor mjukglass


och sist avslutar vi med en hel klass dagis/skolklass som alla vill klappa hundarna på spårvagnen..
Jag är så stolt över dem båda. Är superglad att få visa barnen vilka snälla hundar vi har av just denna ras. Det var 17000 frågor på ett par minuter men roligt när de var så nyfikna.

Ett riktigt stort tack till Fredrik som har varit som alltid, sig själv och velat umgås med mig och Alice idag igen  <3

Vad som hände resten av dagen kommer i nästa inlägg...puss <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar