Summa sidvisningar

fredag 21 augusti 2015

Studiebesök på Fiahemmet....Tisdag


Alice lämnar morgonens solstrålar till mig att njuta av då hon efter en sväng på sovrummet klivit upp med sin halva lekamen i sängen för att diska mitt face till vaket tillstånd och sedan utnyttja min kropp för att tillfredsställa sina hångel behov. Jag vaknar och utnyttjas och därefter kliver sömndrucken ner och fyller i kaffe i koppen med håret på tre kvart...släpar benen efter mig och känner att snart har jag vaknat så vi kan umgås..
När jag höter ner röven på pallen lite halvinvalid för att gärna mysa lite så möter hon mig på det här viset. ..nu skiter hon fullständigt i att jag vaknat då hon lyckats med jobbet hon tänkt och jag sitter här och glor, dragen vid näsan och helt blåst av en råtta...
Godmorgon och tack för den...din egotrippade lilla "......." !
Nu är man uppe och lyssnar till alla babesens snarkningar och smider hämdplaner som aldrig blir av för att man alltid smälter som smör i solsken. ...Man får inte alltid som man vill...😕
Godmorgon 😂


Efter en utnyttjad morgon så gjorde jag mig i ordning för att dra till Norrköping. Först skjutsade jag Johanna till skolan och sedan for jag vidare på ett inplanerat studiebesök.
Jag skulle träffa min handledare från arbetslivs resurs kl 9.00 på Fiahemmet. Det är en plats där en förening är skapad för att omhänderta herrelösa katter för att sedan slussa ut dem mot vetrinärskostnad till nya ägare.

Anledningen till att göra ett studiebesök där är att eventuellt få en arbetsprövningsplats för att se vad kroppen mäktar med i form utav arbete på både tid och en utredning skall startas. 

Jag mötte upp den tjej som inte var den ordinarie men hon som varit under semester tiden på ITA, utanför och gick sedan tillsammans in för att se hur det såg ut.. 

Vi mötte där en kvinna som hade hand om hemmet och hade byggt upp det från grunden. Vi visades runt och satte oss sedan för en pratstund. Så som mötet blev hade jag inte alls förväntat mig utan allt gick helt plötsligt enormt fort. Jag var hjärtligt välkommen och kvinnan trodde att ja hade enormt mycket att kunna bidra med då hon fick veta in bakgrund även om jag har de handikapp som jag har. Helt plötsligt var det tal om att skriva papper om en plats och även att börja där. 
Allt blev för mig lite häftigt snabba ryck då fler olika platser är kontaktade och under påbörjad förfrågan. Jag fick lite panik och tyckte att vi kunde avvakta en dag eller 2 då jag under eftermiddagen även skulle ha ett möte med arbetsförmedlingen. , 
Jag ville nog höra hur de ställde sig till att ta en plats på en förening före att vänta tills de vanliga platserna hade svarat men det visade sig att det i mitt fall inte spelade någon roll det fanns andra saker som var mer relevanta än den ekonomiska formen. 
Om det skulle visa sig att en annan plats skulle erbjudas s´finns möjligheten att byta plats. Det kändes tryggt. 

Kvinnan vi talade med var en riktigt rar dam med ett trevligt omhändertagande sätt. Mitt största problem när jag kommer på plats kommer att se till att jag kan bromsa vad som är lämpligt för mig.

Jag hade några timmar mellan mina möten så jag åkte hem för att städa upp en del. När jag var klar så åkte jag in till Norrköpings lokaler som jag var van vid och mötte upp till nästa möte.                       

På mötet där så bestämdes att jag skulle ta denna plats tillsvidare i vilket fall som helst och under tiden fortsätta kolla av vart det finns mer möjlighet att vara då det är bra att prova olika områden med kroppen.

Jag föreslog att jag kunde kontakta kvinnan själv då det var jag som ville ha lite tid att kolla igenom saker innan pappren skrev men nu är ällt i sin ordning...så jag välkomnar mig nu till Fiahemmet på samma vis som kvinnan gjorde ed glädje :)

Nu är det bara en tid för en träff att skriva papper och sedan en överenskommelse av hur man ska lägga ett schema sedan är det klart för ett tag framåt.

Ska. verkligen bli trevligt och komma ut och göra något annat..

Efter mötet så for jag hem igen och förberedde mig för resten av dagen då det åter igen innefattade Alice <3

Fortsättning på dagen följer...



Nu är man på G ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar