Summa sidvisningar

fredag 21 augusti 2015

Fortsättning-lördagkväll...




Kvällen fortsatte i glada toner och Patrik var verkligen urgullig. Jag hade en make som faktiskt serverade hela tiden och stod i köket från klockan 16 på dagen till sena kvällen och bjöd på sig själv hela tiden.

Gill och jag fortsatte att ha vansinnigt trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord. 

 

Gubben dukade upp till fest ...<3


Här serveras förrätten som består av majkolv, hemgjord aioli, grillade räkor samt nykokta rödbetor...
helt klart uppskattat :)

När vi var färdiga med förrätten så fick jag och Gill lämna rummet för om-dukning så vi gick upp på balkongen och avnjöt ett glas vitt och pratade och skrattade vidare. Vi hade verkligen jätte trevligt. Blev såklart några telefonsamtal på grund av att Gill hade barnvakt för att kunna vara här men sådant hör till.
Snart nog blev vi ner ropade för att middagen var klar..


Maten bestod av karré kotlett, benfri såklart och detta serverades det pommes till samt beasås, en kall öl som dryck samt en O.P till det, men Gill fick såklart byta då hon inte gillar lakrits. Det var riktigt gott tyckte vi nog allihop. Det som var lite speciellt var att Gill inte hade ätit kött på 12 år men hon provade och åt samtidigt som hon talade om att hon var uppfostrad till att uppföra sig när saker bjuds och gästfriheten finns. Jag tyckte det var väldigt strongt av henne att våga äta kött då hon inte gjort det på så lång tid....så jag valde att göra det till ett minne för henne en dag genom att filma hela upplevelsen :)
Som sagt så hade vi trevligt och det fortsätter, tjattret fortsätter, skratten fortsätter och till och med tårar mellan varven...det var inte vilka tårar som helst heller utan faktiskt tro det eller ej känsla bakom trots den nya bekantskapen...


När maten var gjord så serverades en kanon-likör till den kommande efterrätten...


...vilken bestod av friterad banan och grädde. Gissa om det funkade att få ner?!....ack nej. Vi var så mätta att det inte alls fanns en möjlighet att få ner allt.Jag smakade 2 skedar men mer gick inte...

Efter att allt var färdig ätit så dukade Patrik av och röjde upp och oj vad jag kände mig bortskämd. Det var sååå skönt att bara få sitta och njuta en dag, och just denna dag var alldeles perfekt efter det resultatet idag som blev. Det var för hårt arbete och en seger för mig och Alice som vi inte alls hade åstadkommit om inte Gill hade hjälpt mig genom att vara handler till Alice och visa mig hur det funkar då jag aldrig varit med tidigare....

Vi fortsatte snacka...mest Gill och jag lyssnade vilket var ett tag sedan jag klarade av då jag för inte allt så länge sedan blev stressad att sitta så här med men nu kändes det kanoners.

Timmarna gled iväg och Gill skulle vidare till Wasa efter hon varit hos mig och undrade om jag ville följa med. Självklart ville jag det då det var länge sedan och jag var riktigt lycklig och ville få utlopp för glädjeruset. Jag pratade med gubben om det var ok att åka en sväng då klockan redan var mycket. Om han misstyckte så kände jag att jag stannar hemma även om det rycker i benen och dansen drar..

Det slutade med att jag följde med in till Norrköping, träffade flera av Gills vänner och var på Wasa. Dock så var det nästan omöjligt att dansa då det var så extremt mycket folk så det tog nästan 1 timma att ta sig runt dansgolvet, och vi ska inte prata o hur varmt det var. Till och med balkongen var så fullt med folk att man inte kom fram där heller!

Vi åkte sedan hem ett tag före stängning då inte min vän mådde bra. En jätte rar kille från Gills bekantskap körde oss både in och hem och det tackade jag för.

Summan av denna dag var helt underbar, först Alice och sedan detta. Jag tackar från botten av mitt hjärta min make som skämde bort mig och bara var sååå underbar, Gill för hennes insats, Johanna för trevligt sällskap med och alla medverkande under hela dygnet. 

Hade en välbehövligt fantastisk dag som jag faktsiskt kände att jag förtjänade efter allt arbete och även vägen som jag själv haft att ta mig tillbaka efter mitt ras för inte alls länge sedan...

STORT TACK! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar