Summa sidvisningar

måndag 8 juni 2015

Ännu en dag har passerat...

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ännu en dag har passerat. Dagen har bjudit på lite av varje. Inget större skulle jag väl kunna påstå. Nu har det varit så pass lugnt att jag börjar bli lite loj ;)

Dagen har innefattat en del styr hemma som vanligt, då pratar jag om plock och lite vardagsstäd. Jag skulle ha tagit hand om uterummet men kom aldrig så långt då annat krävde in tid.

Dagen har inte varit en snäll dag om man ser till smärta och rörelsehinder...har haft så förbannat ont i ryggen, ena skinkan, skulderbladet och nacken så jag blir helt nörd! inget roligt alls.

Jag har trots detta försökt att träna lite med Alice men hon har inte alls varit pigg på det idag, kanske just av den anledningen, jag har säkert inte varit världens roligaste. Det funkade inget vidare alls idag ska jag erkänna. Hon var fullständigt ofokuserad på vad vi gjorde vilket gjorde att vi gav upp ganska snart.

Patrik har varit iväg på skogsvägen och röjt under tiden som jag inne och skrev under lunchen. Vi tog sedan en gemensam promenad härifrån till Bleckstad vilket är totalt 6 km fram och tillbaka.
Hundarna var helt utslagna när vi kom hem... ;) dock var min rygg helt veck. Alice var åter förjävla tråkig att gå med och det tog sådär 2-3 km innan hon började varva ner och sluta att dra i ett!
Denna promenad krävde  en hel del tålamod och var en inte allt för skön en. Det blåste även som bara den men vi gick i alla fall.
När vi sedan var tillbaka så käkade vi lite och efter det så åkte Gubben och jag ner till varvet och fiskade ett tag. Det första som hände var att Patrik fick en abborre direkt men där var det även stopp...inte ett enda napp till...

Vi for hem vartefter tog en kopp kaffe och sedan inte så värst mycket mer. Patrik lade sig och här sitter jag och skriver.

I vanlig ordning så har jag lyckats sitta och somna då jag bara helt plötsligt nu och då stänger av och bara somnar! Vad kan felet vara???????? Är det medicinerna??? Känns förjävligt att inte kunna få hjälp med via läkare!!!

Hoppas ni haft en bra dag, syns vartefter igen...puss                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Solkiga fiskevattnet idag...ån Söderköping


Åter bakom flötet ;)

                                                                                                                                                                      Ebba och Alice efter vår promenad :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar