Summa sidvisningar

tisdag 9 juni 2015

Vansinnigt trött på skiten!

Godnatt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Vart har alla trogna läsare försvunnit idag? Jag vet ärligt talat inte när det var så lite aktivitet i bloggen som idag...jag börjar visst bli tråkig, ointressant eller så har ni alla annat att göra precis som jag ;)..

min dag idag har varit fullt upp och utnyttjats med god karaktär trots min vansinniga morgon. Jag vaknade och hade så vansinnigt ont så jag inte m visste hur dagen skulle gå. Ryggen värkt så vansinnigt och även ena skulderbladet, det vänstra och upp i nacken. Den högra skinkan och ryggslutet gjorde så ont att jag såg stjärnor.Jag låg länge kvar i sängen utan att våga göra minsta rörelse då jag var rädd för smärtan! Det finns inte en själ sm kan begripa hur förbannat ont det kan göra ibland! När jag väl tagit mig upp så gick jag raka vägen ner till min dosett och tog min vanliga näve "frukost" som jag alltid gör. Jag körde igång en kopp kaffe till det och satte mig i uterummet för att kika vad som hänt på fb hos mina vänner. Jag blev fast där, smärtan släppte ju fanemej inte alls!

Jag hade under söndagkvällen frågat Ullis om hon hade lust att hjälpa mig att handla. Tanken var att bara åka till Willy och handla mat som skulle fylla kylen till stor del men inget blev som tänkt idag.

Jag blev jätte sen eftersom inte min rygg ville som jag. Jag var tvungen att komma i form då jag skulle köra bil eftersom inte Ullis har körkort. Det fanns liksom inget val. Jag hörde av mig till henne och berättade att jag hade besvärligt och sa att jag skulle försöka kurera mig med en dusch. En sådan där riktigt skön och het en som man ibland längtar efter.

Efter mycket möda, stora besörjelser och även extra smärtstillande så var jag redo att möta dagen så jag tog ut hundarna på hundgården för att sedan åka. Jag hade blivit erbjuden en kopp då jag ko fram innan vi skulle åka.....

Och där somnade jag! Släpper inlägget som det skrevs inatt och fortsätter med resten i ett nytt för dagen ;)..puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar