Summa sidvisningar

måndag 15 juni 2015

Torsdags händelser...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Tänkte att jag skulle försöka sammanfatta lite av det som varit och jag inte har hunnit med. I Torsdags hade jag en trevlig dag. Hade pratat med Micke som skulle komma förbi för att sedan ge sig ut med mig för att se oss lite omkring. Själv hittar jag dåligt på småvägar runtomkring och jag har en förhoppning att kanske hitta promenadstråk samt bra campingplats för mig och hundarna. Har jag tur kan jag kanske hitta både och men det är inte lätt när man inte känner till alla de små vägar och var de leder jag vill ju inte råka hamna på någons ladugårdsplan eller mitt uppe på en tomt eller så. Det vore ju pinsamt. Micke han var pigg på att roa lilla mig och följde mer än gärna med.

Vi bestämde att han skulle komma hit till 11.00 så hann han att klippa lite gräs innan och jag putsa mina fönster i uterummet. Sagt och gjort så blev det.



Håller här på att vakna till för att ta hand om mitt uterum. Gör som alltid, tar kaffekompisen med mig vilken är ett absolut måste varje dag...


Micke och jag drog oss ut mot Mogata och han var den som bestämde vart vi skulle då han känner till det en aning. Jag visade en halvö som jag hittat tidigare på kartan och ville gärna kolla upp. Det såg verkligen mysigt ut :)
Ett av målen var då att kolla upp det och se om vi kunde hitta dit. Det såg ut som att det skulle kunna vara en trevlig promenad med hundgruppen en dag..


När vi hade slingrat oss in mellan staket och hästhagar på en väg jag aldrig hade vågat ge mig in på utan Micke så fann vi denna skylt när vi klev ur bilen.


Det känns som om man var helt ute i ingenmansland. Ställde bilen en liten stund för att se vad som fanns nedanför backen därifrån som kortet är tagit från...


När man kommer nerför backen så öppnas ett fantastiskt vackert landskap upp! Otroligt vackert och jag tyckte nog att jag hade fått jackpott :)...men inte så länge tyvärr.


När man följt allén fram så träffade vi på denna tråkiga skylt och stannade naturligtvis för att vända åter till bilen då man inte kom längre.


Från den lilla bron såg man här ut över Mem...hur som så var det riktigt vackert...


Vi följde vägen tillbaka och hör och häpna....mitt ute i ingenstans så möter vi en kvinna som promenerar och så är just den kvinnan en gammal granne till Micke så de pratar om lite allt möjligt en god stund! Kan ni fatta! Märkligt att lyckas träffa någon bekant på ett sådant ställe ...men allt är möjligt!


På vägen tillbaka bad jag om att vi tog vägen ut över Mickes hem så jag fick se hur långt man kommit på stugan...det var riktigt trevligt :)

Stort tack till en riktigt god vän för den här dagen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar