Summa sidvisningar

lördag 6 juni 2015

En rofylld kväll...

God "lite senare" morgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Eftersom vi fortfarande inte har kommit iväg så kan jag under tiden berätta lite om gårdagen.
jag hade en riktigt lugn dag och bara njöt av den underbara värme som är på sin framfart mot sommaren. Jag tvättade och plockade lite, skrev en del och funderade på dagen i allmänhet. Jag har faktiskt tagit mig tid till all bara vara vilket känns väldigt skönt men snart måste jag väl göra något vettigt igen. Det kommer väl snart en tid då alla måsten radar upp sig på kö vilket vore skönt om det gick att undvika...

Jag har nu några räkningar och ett kontor som väntar, jag har även ett nytt system med rutvadrag som jag måste ta hand om, men just nu struntar jag i det för dagen.

Nog om vad som ska göras....nu till vad vi gjorde igår..

Efter att jag hade softat och Johanna kom hem så tog hon och jag med oss Alice och åkte ner till Sörping för en promenad igen. Det var en aning bråttom i starten som det brukar kunna vara men inte alls så mycket dragande och slitande som det har varit. Det går faktiskt framåt men jag har höga krav och lite av perfektionist så jag är långt från nöjd såklart.
Vi tog svängen förbi Hund och kattdoktorn för att väga Alice och se vart vikten har tagit vägen. Hon vägde nu 39,2 kg vilket är alldeles perfekt. Hon är slank men musklad en fin tjej. Så hon har nu sedan sist gått upp ca 5 kg och jag är supernöjd. Visst gör det inget om hon lägger på sig 1-2 kg till men inget måste.
När Patrik kom hem igår så grävde han mask och vi förberedde oss för att åka iväg och fiska och bara njuta av tillvaron. Det är nu säkert 2 år sedan vi var iväg och fiskade. Våra prylar som vi alltid tidigare har haft har ju fått fötter så vi köpte ju nya nu när vi ganska nyligen var i Ullared.

Jag tänkte igår att jag och Patrik skulle åka ensamma och bara vara och eftersom inte Johanna ville följa med så kunde ju hundarna få vara hemma os henne...ack vad jag bedrog mig. Nu var det inte Johanna som var problemet utan jag...

När det väl började dra ihop sig och det var dax att åka, (efter att jag hade dött i 1,5 timma på soffan och Patrik hade fått vänta på mig medan jag sov) så kom lilla Ebba och började hångla och sökte extremt mycket mys...jag smälte! Fan! inte kunde jag väl åka ifrån henne....ju!
Alice behöver ju ut på allt möjligt så va fan...klart tjejerna ska få följa med...märkligt inte sant!

Vi packade iop oss och åkte ut till Djursö för att fiska. Det var packning, grill, korv, spön, hundar och gud vet allt men det gick.
Jag satte båda tjejerna är varandra men fick ta isär dem då de bara skulle busa så det hördes över hela sjön kändes det som...

Det är synd att säga att det var lugnt och sansat hela tiden! Alice gick igång på flötet som guppade och varje gång någon kastade ut något! hahaha...hon ville bara leka. Hon såg verkligen ut som en mupp. Hon fick styra själv en stund för att jag skulle se om det lade sig självt eller om jag skulle bli tvungen att ingripa...det lade sig inte kan jag säga.
Jag fick med stadig ton beordra henne att ge sig och lägga sig ner och koppla av. Det tog en stund men blev lugnt efter en stund. Alla moment som finns är en utmaning så det är bara fortsätta att utmana ödet och se till att orka ta tjuren vid hornen. Ebba var lugn men gnydde lite då hon ville vara nära men inget som störde direkt...

Vi grillade vid vattnet och bara var, det var riktigt skönt. Det var trots allt en rofylld kväll trots lite störande moment av hundarna men samvetet var gott och jag mådde riktigt bra.

När det började bli dax att packa ihop så hoppade ett anfall av migrän på mig. jag tog två sumatriptan igen och 2 snabba koppar kaffe innan vi satte kosan hemåt. Åter igen stendog jag i bilen, klarade inte av att hålla mig vaken. Hemma igen så gav jag hundarna och kastade av mig kläderna och omgående ner i säng och somnade bums igen!

Ja så blev det med gårdagen men oj vad jag är nöjd trots allt, kunde ju dock varit trevligare mot gubben då han var jättegullig men jag rår inte för hur jag bara dog av utmattning igen..

Tog några bilder på vår tripp i alla fall ...;)

Önskar er alla en bra dag <3



En riktigt vacker kväll <3


Å äntligen fick jag vara lite "bakom flötet" ;)


Mina brudar <3


Alice tycker husse är jätte spännande då han kastar saker i vattnet hela tiden!


På hemvägen beskådade vi denna vackra himmel från Lagnöbron..underbart vackert <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar