Summa sidvisningar

onsdag 10 juni 2015

Åter en aktiv dag....

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag är åter en dag som jag är riktigt nöjd med. Känns fint att kunna få tala om det om jag ska vara riktigt ärlig :)

Jag startade min morgon som jag brukar, tog dock lite tid innan jag fick tummen ur röven att ta tag i vad jag tänkt idag. Jag fick ett röjar ryck igår och inspirationen satt i även idag. Det är så vansinnigt skönt när en massa onödig bråte försvinner och plats tillkommer. Nu har jag haft turen att mått riktigt bra i ryggen idag så då gör jag som jag ofta gör, tar tillvara på tillfället. Alice har åter fått en vilodag så imorgon är det dax igen så vi inte tappar av i rutinen. jag har heller inte velat avbryta den städaranda som fallit på mig då jag inte har en aning om när den tänker dyka upp nästa gång! Man smider liksom medans järnet är varmt.

När jag kommit igång idag så fick jag för mig att idag ska det röjas ordentligt och det ställe som jag stört mig på är poolrummet, uterummet och groventrén som jag nu kände måste gå först. hade tänkt mig uterummet först men jag vände upp och ner på hur mycket som helst!

Jag hade tvättat en hel del men inte hunnit ta hand om det så det finns massor av tvätt som är ren och ligger på poolen. Jag hade tvätt i drivor tillsammans med filtar , fällar och andra saker till hundarna samt massor. Jag fick för mig att det värsta i mängd skulle bli rent, jag till och med kastade in skor i maskinen för att få dem fräscha till nästa säsong som allt ska fram igen. Jag har kastat och eldat upp en hel del saker som bara legat år ut och år in....men äntligen har det tömts av eller rättare sagt, det har gått upp i rök!

Jag rensade och sorterade alla blommor i poolrummet, jag tvättade mattor, fällar, kläder, overall, ja you name it! Jag körde nog säkert 10 maskiner med allt möjligt idag. Några av dem var snabbtvätt och så har jag två maskiner annars hade det varit fullkomligt omöjligt.
Jag flyttade på alla saker och dammsög, poolrummet, uterummet och entrén, golven är även tvättade, jag har dammat alla saker, vattnat alla blommor och snyggat till dem ordentligt. Grannen ringde även och tackade så enormt mycket för hjälpen vi åstadkommit även om det inte alls var  jobbigt. Jag vände upp och ner på massor och sedan var jag tvungen att åka. Det var möte idag med arbetsförmedlingen och ITA igen. Mötet gick fort denna gång och nya mål är satta åter igen. Ett nytt möte nalkas redan imorgon igen!
När mötet var över åkte jag till Johans däckservice och utförde det ärende som jag kunde hjälpa Kalle med gällande hans bil. Där efter åkte jag hem igen. Jag fortsatte med det som jag påbörjat. Kalle dök upp en snabbis och lånade duschen då han åter skulle iväg på nästa grej. Jag var då i full gång med städning av poolrummet.

När Patrik kom hem så ville han ha mat och då inte det som fanns att värma utan en ny meny så jag gjorde då potatis, karrékotlett, kokta grönsaker och brunsås. Patrik hade gått och lagt sig på soffan och sov under tiden. Nä maten var klar så väckte jag honom och efter vi ätit så lade han sig åter på soffan och jag dukade av och fortsatte att städa. Nu efteråt är det otroligt skönt. Jag har lite som jag ska göra klart i uterummet imorgon om jag inte tappar gnistan tills dess. Jag ska försöka putsa fönster då.

Nu är det 3 maskiner i poolrummet kvar att tvätta samt all tvätt som sedan ska vikas och in i skåpen men annars så kan jag nog anse att det snart är klart där inne så mycket som bara går i alla fall.

Mer än detta har jag inte hunnit idag. Kalle kom tillbaka igen och blev kvar ett tag. Vi blev även inbjudna på en grillkväll imorgon vilket är trevligt.

Jag fortsatte att greja när Patrik gick en trappa upp för att gå och lägga sig och nu är det även min tur.
Nu är jag så trött så jag kastar bara med några bilder på dagen men inte mer än så just nu för jag har nära till sömnen redan


Röran före..


Röran före...


Nog är jag nöjd med mina efter bilder och jag vet ju hur jag har gnott idag ;)


Helt klart bättre, renare och mycket trevligare även om det inte såg så svårstädat ut.


Lite ommöblering och omhändertagande av blommorna blev det 


Även groventrén är helt ren ;) 

Det är verkligen så himla skönt när jag har gjort dessa projekt jag älskar verkligen tillfredsställelsen av att kunna göra något, nu däremot är jag riktigt trött i varenda kroppsdel.

Jag tackar nu för mig för idag och hoppas på en god natts sömn. Puss och kram så syns vid senare tillfälle när jag åter är vaken då....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar