Summa sidvisningar

onsdag 24 juni 2015

Återgår till annat...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare ❤

Sitter åter i uterummet med en kopp kaffe...som jag alltid gör. Funderar lite över tillvaron...
Har sovit som en galen i omgångar och känner mig faktiskt utvilad och faktiskt ingen känning av några större smärtor någonstans...skönt!
Ska svälja kaffet och ta ta i en av de stenar som tynger mina axlar. Igår så var vi i äg in till Linköping vilket jag absolut inte skulle med på för att jag ville städa upp lite för att må bättre och kunna ta tag i nästa bit.
Patrik ringde hem och ville att jag skulle följa med så jag gjorde mig klar på 15 min och följde med efter att han sagt att han hjälper mig när vi kommer hem.
Jag mådde bra men blev på dåligt humör i bilen då jag blev rädd vid ett par tillfällen. ..jag satt bak och försökte slappna av men hade svårt. Det var inte bara så att det berodde på att Johanna övningskörde utan annat.
Vi tig efter Käkkliniken som vi var sena till ett varv runt till Arken zoo...en lampaffär...Djurmagzinet...Max...Ikea och Biltema.
Klockan tickade på. Jag handlade fler förvarings boxar på Ikea  liket var anledningen att jag ville dit....så jag kan få undan ännu mer .
När vi åkte hem så gick fjäderben av på bilen vilket var ganska otäckt...
Vi fick då Därefter åka med bilen till Ludde som alltid ställer upp...för att laga den.
Vi blev kvar där ett tag. Åkte sedan till Kalle hus för att lämna Johanna igen. På vägen hem så fick gubben och jag ett ryck och tog med oss mat från Östernsstjärna hem. Till maten såg vi på sista Falk i första säsongen. Därefter hjälptes vi åt att städa som var sagt för att sedan krypa ner i bubbelpoolen en stund. Patrik var lite in The mood för sin fru men tyvärr inte jag. Vi satt där en stund och klev sedan upp för att gå och lägga oss. Patrik gick först och när jag kom upp sov han redan..det tog ju en stund innan jag kom och han var ju jätte trött så det var väl väntat.
Jag tackar SÅKLART för städhjäpen vilket känns otroligt skönt....det gick sååå fort! Och så slipper jag gno själv för omväxlingsskull vilket inte händer värst ofta .
Idag har jag varit uppe e vändor men har ändå tagit sovmorgon med hundarna så det är bäst att nu sätta fart.
Jag kan säga att det var en annorlunda upplevelse att åka till IKEA i en liten Ford Kaa mot min minibuss om ni förstår vad jag menar . Bilderna visar vad jag menar .
Önskar er alla en riktigt bra dag...själv startar jag med en skön dusch och ger mina babes en sen frukost för att därefter se vad tiden ger mig för möjligheter .
Puss så länge...

Johanna övningskör...


Kundvagnen är ju nästan lika stor som bilen ....hahaha


Sådär ja, nu var det fullt!


Såklart så blev det åter igen lite hundprylar. 2 nya smaker snabb-belöning, en munspray till Winston som kan lukta fan i truten ibland och då inte bara tandsten eftersom jag skrapar regelbundet. En andedräkts fräschare till allihopa som hälls i vattnet. Kanske kan nu även Ebba lukta gott även när Alice löper om ni förstår vad jag menar ;)!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar