Summa sidvisningar

tisdag 23 juni 2015

Tror på mig själv igen. ...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag vänner gick jag upp till en bättre morgon. Även om regnet väntas falla snart så känns det ändå lättare. Känner mig just nu ganska pigg och tror att jag kan skapa en riktigt bra dag trots gårdagen.

Har inte gjort mer ännu än klivit ur sängen och pratat med gubben. Han ringde från jobbet för att fråga om jag skulle med till Linköping för att köra Johanna till tandläkaren men jag tackade nej.
Kanske skulle det vara trevligt att få gå en sväng på IKEA men jag har ingen helhjärtad lust ännu med det. Tror jag ska hålla mig hemma och städa upp i huset igen den skiten som nu är till än igen så jag kan ta hand om nästa bit. Jag mår verkligen skit när det är rörigt och jag känner åter igen att det är det. Det är inte så värst mycket på nedre våningen även om det ser ut och även kommer ta en god stund...men det är småplock både här och där. Jag känner att jag måste få ordning för att kunna fokusera på nästa sak.
Idag kommer vara en dag som jag med gott samvete kan vara inne och greja eftersom de ska regna utav bara helvete! Just nu ser det inte ut så men det kommer nog snart att börja. Om jag tar den här svängen nu så slipper jag ju sedan.  3 dagar framåt kommer jag att ha möten att passa så de dagarna kommer att bli avbrutna.
Om jag lyckas få undan så mycket jag bara förmår idag så kommer det resultera i en inre tillfredsställelse och det är nog den jag söker utan att riktigt veta om det.
Prestationsångest är mitt andra namn så det är bara att ta tag i det så jag kan få ro sedan.
Imorgon ska jag på möte och även få en camping gäst hos mig. Torsdag far gästen och jag har ett läkarbesök...fredag är möte igen. Däremellan har jag förhoppningsvis lite tid över till andra roligare saker....

Och nu blev det akut ändring!!  Hela dagen blev nu upp och ner! Helt plötsligt sitter jag i baksätet på en liten Ford Kaa och har mitt liv i Johannas händer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar