Summa sidvisningar

måndag 15 juni 2015

Onsdagens bortbjudning på grillat :)

Första försöket att få ner min onsdag jag hade i veckan gick inte så bra. Naturligtvis somnade jag  efter jag nästan var klar med första det här... Jag kan säga att fler inlägg blev det då inte denna gång trots att jag ville, ögonen slog ihop tidigare än vad jag trodde...Det blev klart nu i alla fall...;) (vaknade nu igen strax före patriks klocka skulle ringa men tänker försöka sova en liten stund till)



Grillar ligan var i fullt ös att klämma ner käket som fanns klart att förtäras. Jag och Micke tog en extra kopp kaffe istället för en bärs till maten då vi skulle sitta vid ratten när vi var klara för kvällen.


Min lilla gubbe intog sin fäll och vilade en stund medans vi käkade bara han hade fått morrat lite på grannen som råkat röra sig till och från sin bil på tomten... :)


Självklart var även mina andra babes med också. Här ligger de nu och spanar på vart grannens katt försvann eftersom de tyckte den verkade riktigt intressant. De var först med inne på altanen men eftersom jag använder mig av tjocka kedjor för att verkligen kunna lita på att det håller vid hårda , snabba ryck om det skulle behövas ....vissa saker är ju väldigt roliga...
När vi hade käkat klart så sattes darttavlan upp och Patrik hade tagit de tre första pilarna som skulle kastas i omgången 301.
Vad tror ni det gick ??? jo jag segrade just på rätt 301 poäng men i en idiotsvärm av av knott! Självklart måste jag berätta min seger då gubben inte blir glad att få stryk i ett enda spel av mig ;)

Tack för en trevlig kväll hade som vanligt kanon trevligt .... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar