Summa sidvisningar

torsdag 11 juni 2015

Lite rastlös...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Satte mig nu en stund i mitt berömda uterum som jag trivs i så vansinnigt. Tog mig en kopp kaffe igen. Huvudvärken är inte långt borta har haft migrän tidigare under dagen vilket helt hundra inte släppt trots 2 sumatriptan.

Jag vaknade tidigt i morse och var uppe tidigt, skrev ett litet inlägg tidigare idag men inte om något speciellt utan mer eller mindre bara att man lever...

Jag fick åter ett samtal från min underbara omtänksamma granne idag som jag sedan 3 år tillbaka kallar för farmor och farfar då mina inte finns kvar längre och dessa har lite av den rollen för mig. Farmor ringde ner och undrade hur jag hade det och om jag skött mitt löfte som jag erkände att jag inte gjort, jag kan ärligt tala om att jag faktiskt hade glömt det. jag pratade tidigare med henne då hon ringde ner och tackade så hemskt mycket för den "för oss lilla" hjälp de fått. Hon var så vansinnigt tacksam och det värmer så med den typen av människor i sin närhet.
Jag blev idag åter påmind om att jag skall ringa vårdcentralen. När vi var iväg till Mallis nu nyligen så upptäckte min make att jag hade fått förändringar i en av mina leverfläckar på ryggen, vilket kanske inte är så bra. Jag ska nu in och kolla upp detta för eventuella prover efter en utredning där. Jag vet inte men om oturen är framme så finns chansen att jag behöver en remiss till hud för borttagning av dessa som inte är helt ok. Risken finns att jag kan ha fått cancer i dem eller en av dem så därför skall de kollas upp. Kanske är det inget alls men det är ju korkat att chansa då jag tycker att jag har tillräckligt ändå.

Jag ska in efter midsommar för en utredning, då skall även min remiss till smärtkliniken kollas upp och den dagen kommer jag säkert inte vara världens trevligaste då den kommer på tal då det är vårdcentralen som har brustit i sitt arbete...men det orkar jag inte tänka på just nu.

Hur som så är det nu bokat en tid dit så det är i rullning. En ny bit på väg då. När det sedan är klart så tar jag väl nästa del. Skulle behöva en helrevovering eller genomgång. Har fortfarande min trötthet att utreda. Eftersom jag ibland lider av sömnparalyser så har jag läst att man bör få en utredning s att man inte har någon form av narkolepsi...skulle ju bara fattas det!. Tror väl att tröttheten beror på alla tunga mediciner jag knaprar men måste ju kolla!
Förhoppningsvis så kan man utreda och hitta en lämplig lösning även där, vem vet?! Vore ju tacksamt.
Sista tiden har jag åter blivit sämre på vissa delar. När jag sover så domnar vissa kroppsdelar bort, händer och delar av armarna så man undrar om det är dax igen!...Försöker att förtränga men det går inte alltid. Försöker fokusera på andra saker...

Nu började jag få en hög chattmeddelanden så jag avslutar abrupt här...känner att jag direkt tappade koncentrationen att skriva. Kommer visst aldrig till vad vi gjort idag och vad vi gjorde igår...

Linköping, skogen, vatten och trevligt sällskap med grillning borta kan jag bara kasta ur mig ...berättar senare...

puss <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar