Summa sidvisningar

måndag 15 juni 2015

Vet knappt vad jag skrivit....

God kväll alla nära kära och vänner <3

Nu har jag tagit mig lite tid vid datorn igen, har haft fullt upp igen och har inte tagit mig den tid jag vill göra...varför?
Jo, anledningen är att jag har blivit så radikalt trött i ett när jag har tänkt att jag ska göra något så jag har blivit tvungen att lägga mig och sedan har inspirationen att göra något varit borta. Jag kan ärligt säga att jag blivit vansinnigt förbannad på mig själv när jag inte fungerar som jag vill!

Nu under kvällen tillsammans med Maria Wärn på tv;n har jag lagt till bilder på tomma inlägg för de sista 4 dagarna , det som jag inte hunnit med att förmedla här så jag tänkte nu göra ett frest och försöka hålla mig vaken för att kunna skriva ifatt det som saknas. Risken är som vanligt väldigt stor att jag somnar. Jag ligger just nu med datorn i knät i sängen ifall jag somnar. Brukar inte må så värst i ryggen av att somna sittandes så vi får väl hoppas att jag hinner en bit i alla fall.

Jag har försökt att behålla mitt lugn som jag hämtade på Mallis, vilket jag har försökt att behålla när jag kom hem. Jag har försökt ta en liten bit i taget och inte vräka arbete över mig själv och jag måste nog säga att det har fungerat bättre än vad jag trott. Jag har inte alls stressat men känner att det är vissa saker jag faktiskt måste ta tagi och några saker jag absolut vill göra men inte hinner och prioriterar bort för att det finns annat som väger tyngre. Jag får väl erkänna att jag får jobba hårt för att inte bli stressad av att inte göra allt som jag vill...
Vet inte om någon kan förstå, det låter kanske lite knepigt men så är det oavsett hur konstig det än låter...

Jag avslutar detta inlägg lite snabbt nu för att ta tag i min onsdagkväll då vi hstigt och lustigt blev bortbjudna...

Syns snart i nästa inlägg antar jag...;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar