Summa sidvisningar

måndag 22 juni 2015

Velar lite...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu med morgonkaffet i vanlig ordning i uterummet, hundarna springer ut och in då dörren ut är öppen. De ska få sin frukost så att de inte behöver springa fram och tillbaka för att kolla läget om jag har serverat den.
Fick nu springa ifrån en sväng och så fort jag kommer upp på övervåningen så hör jag att mina tjejer direkt är i köket för att kolla läget....jäkla ögontjänare!
Sitter i morgonrocken och velar lite om i vilken ände jag ska börja som jag allt som ofta gör. Har lite svårt att samla mig varje morgon men efter min ensamma stund så brukar det funka trots allt.
Har 100 saker att ta tag i om jag får lust men frågan är vad har jag lust med och i vilken ordning? Jag behöver utnyttja dagens uppehåll i första hand då det åter igen ska regna....
Det är väl fan rent ut sagt! Vart är sommarens underbara väder?

Fick åter springa ifrån så nu har hundarna fått sin frukost så att jag kan ta min påtår i lugn och ro.

Jag ska först och främst se till att ta mig en dusch och skrapa bort morgonens och nattens sömnspår..så jag kan få känna mig lite fräsch först. Det är något jag faktiskt tar mig tid med för jag mår själv så mycket bättre och har lättare att ta tag i dagen.

Nu ska jag berätta något helt annat om just detta...
Alltså det finns folk som stör sig på hur jag ser ut och vad jag gör med mig och min kropp! Att jag håller mig fräsch, hur jag klär mig och vem jag är...snacka om problem!
Kan även avslöja att det är främst kvinnor! Märkligt inte sant? Det borde väl kanske vara så att det ska vara tvärtom? 
Jag tar hand om mig själv för att jag kan och att jag vill! Varför inte själva göra likadant i så fall i stället för att sitta och vara bitter? 
Man är helt enkelt svartsjuk bara jag pratar med en del kvinnors män! Hallå vänner brukar prata med varandra eller???
Kanske läser någon kvinna som känner så denna blogg och det tycker jag är riktigt bra för då ska jag tala om en sak för just den kvinnan med den känslan, och även de andra som har problem!!!

Är det någon som är intresserad av vad jag har att säga??? Säger det gärna inför hela världen, men måste först ta en stund för mig själv och få på mig lite kläder, har suttit i morgonrocken länge nog och kaffet är åter slut i koppen. 
Jag lämnar en stund till de som har något att tillägga innan jag återkommer med vad jag har på hjärtat för vissa saker gör mig riktigt förbannad!

Tänk att vissa saker kan få mig att se svart så jäkla fort bara vid tanken på det....puss så länge

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar