Summa sidvisningar

lördag 13 juni 2015

Haft en bra dag...(igår)

God eftermiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu i soffan och är åter igen fruktansvärt trött...
Morgonen började väldigt bra, jag var uppe ensam ganska länge och fick känna lugnet med mitt kaffe även om det var lördag morgon. När jag suttit en stund blev jag påmind om att det var dansuppvisning på Torgen i Sörping från klockan 11.00.
Jag tog det lugnt och städade sedan av på balkongen för att sedan varsko de andra att ta nästa bit. Patrik hade en önskan om att äta frukost där idag så det var vad vi gjorde,det var riktigt trevligt och enormt mysigt. jag lyckades få ner en macka det var inte dåligt måste jag säga...

Vi fick sätta lite fart då vi skulle vara nere i Sörping tills att sportdansarna skulle ha sin uppvisning och Kalle skulle vara med och dansa. Det tog en stund men så åkte vi ner och tog Ebba och Alice med oss för att utnyttja tillfället, vilket är supernyttigt.

Vi knallade dit och kikade, tog sedan varvet överallt att utnyttja så mycket som möjligt. Jag hade en fantastisk dag och båda var riktigt lugna och harmoniska ...underbart. Vi gick till Kanalen och tog en glass. Bjöd Ebba och Alice på lite grann vilket de gillade förstås. Hade halti på båda idag men det var egentligen inte alls nödvändigt. Vi träffade en grupp med damer som var ute och gick med 2 golden, 1 leionberger och en flat som vi gjorde sällskap med en bit.

Vi hade som sagt riktigt trevligt, efter en god sund så var vi åter nere på nästa torg och kollade på Kalle innan vi åkte hem.

Hemma hände inte så mycket först men sedan .....;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar