Summa sidvisningar

tisdag 10 februari 2015

Affärslunch. ..

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Igår blev inte alls vad som var tänkt. Gubben och jag var hemma båda två. Jag startade morgonen med att försöka kurera mig vilket innebar att jag planerade ett tidigt dopp i poolen för att mjuka upp kroppen och försöka reducera de stelheter och den smärta som låg och gnagde i bakgrunden. 

när det väl var time att hoppa i så fick jag sällskap, vilket var och blev mysigare än vad jag tänkt att det kunnat bli. Gubben skulle ha grejat ute men ville umgås med sin fru vilket var fullkomligt välkommet <3.

Jag hade en hel lista som jag tänkt att jag skulle börja beta av, men det blev inte mycket med den. Efter ett mysigt bad tillsammans så gick vi tillsammans en trappa upp där man får vara i fred från alla hundar och fick fortsätta vara på tu man hand. En stund som man behöver som man och kvinna, en riktigt fin och laddad stund som behövs för att tända lågorna på nytt. 
Vi hade en kris för ett tag sedan då vi rensade luften som bara den vilken var behövlig och efter det har allt bara blivit så himla bra att det är skrämmande. Hela tillvaron tillsammans har vaknat på nytt, på ett sätt man inte kunnat föreställa sig.

Så ni som har det lite jobbigt eller dött i era förhållanden, så som det blir lite då och då när man levt länge tillsammans..tänk till!
Bjud på er själva lite, ta initiativ, sitt inte och vänta på att det ska hända utan gör så det händer.  Jag kan nästan garantera att det är värt mödan. Tala om hur ni vill att det ska vara på ett vis som inte är dömande utan bara en hänvisning till en önskan. 

Vi har klarat oss igenom vår svåra tid med bättre resultat än vad man kunnat fantisera om. Vi ser varandra som på nytt och nya känslor har vaknat som vi knappt visste fanns där, så våga satsa om ni vill vinna...

Sätt krydda på tillvaron...

Efter jag grejat till mig en aning så bestämde vi något helt annat än att fortsätta göra något hemma. Vi packade ihop oss och alla 4 babes, vi hoppade in i bilen och for ner till Söderköping och lunchade på Bakfickan för första gången tillsammans.
Vi kallade vår date på lunchen för affärslunch, det var även det lite mysigare och trevligare än att bara åka till ett mathak och käka...

Vi hade en riktigt trevlig lunch som faktiskt kändes lite annorlunda än på länge, lite spänning, lite nytt, väl laddade blickar och tankar. Vi skrattade och skojade om att vi nu skulle ha en affärslunch vilket sprack direkt när vi skulle betala då jag tyckte jag kunde betala lunchen ;)...
Ett kvitto mindre för mig att ta hand om på kontoret ...hahaha...

Efter vi ätit klart så gick vi tillbaka till bilen för att ta oss an resten av vår underbara dag....





Fortsättning följer........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar