Summa sidvisningar

fredag 20 februari 2015

Återgår till vardagen i nuet....

God natt alla nära kära vänner och bloggläsare  <3

Idag har varit en ganska nyttig dag trots att jag faktiskt trodde det var helkört. Jag vaknade av klockan igen klockan 9.Jag har varit uppe då Patriks klocka ringde 05.45 för att jag var tvungen att ta mig ner efter mediciner. Jag var jätte ledsen över att jag vaknade med jordens migrän, ont i hela ryggen och mådde verkligen skit! Tänkte att va fan då var alla pengar bortkastade och jag blir visst inte bättre. Jag gick då ner och tog ett bloss, jag gick ut i köket för att dricka och ta mina mediciner. Jag upptäckte då att jag glömt på kvällen före och det funkar verkligen inte då. Jag trodde jag hade tagit alla mediciner, men icke!

Jag tog mig upp igen och lade mig åter och hoppades på att jag kommer att få vakna ordentligt lite tidigare senare.
Nästa gång jag vaknade då mådde jag riktigt bra, då hade medicinerna åter gjort verkan.

Jag klev upp utan problem alls. Gick en trappa ner och där möttes jag av en superglad Lex och en dansande Winston vilket inte är fullt så ovanligt. Jag beordrade dem att lägga sig igen en liten stund så att de lugnade ner sig. Gjorde mig sedan en kopp kaffe, Medans kaffet var på g så öppnade jag grinden till groventrén och släppte in de andra. Oj,oj oj, så glad Lex blev, han var superglad över Ebba så jag nästan trodde han skulle få en propp av henne. Hon tyckte han var skitjobbig. Jag släppte ut grabbarna och Alice, det var de som var värst fulla av energi just då så Ebba fick stanna inne hos mig en liten stund.
Denna morgon var lite annorlunda, Ebba mötte mig med en vrål valpig sida man sällan ser! Vi gick igång här inne och busade så hon sprang som en besatt med hela rumpan under hela kroppen, gud så roligt vi hade! Jag höll på att skratta ihjäl mig åt henne. Efter en liten stund så ville de andra in så då fick Ebba göra dem sällskap på en morgon kiss. Alla kom in och fick en pinne medans jag drack min kopp kaffe och tog ett bloss. Nu var det dax för frukost.
Jag gav dem och sedan hånglade vi lite.
De lade sig ner igen och ville snusa vidare när jag hade tänt en brasa som strålade värme i vardagsrummet. Jag passade på att skriva lite i bloggen medans de sov och vid lunchtid så gick vi ut. Vi var ute et par timmar, Jag plockade hundskit på hela tomten som nu kommit fram i tö. Det fanns nu en hel del. Hela tomten var som en leråker och jag kan lova att det blev skitiga när de var ute och busade, jag glömde naturligtvis att ta på dem regnskydden jag brukar sätta på dem för att de inte ska bli vrålskitiga, det var dumt.
När Patrik kom hem så åkte vi ner till banken för att hjälpa Johanna med att få ett konto som hon kan disponera själv. Vi fixade ett konto med visakort, swich och mobilt bank id, så nu ska jag hjälpa henne att lära sig detta. Hon ska även nu själv gå till polisen för att göra sig ett id så lämnad kvittot in hos banken och hon får då tillbaka pengarna för sitt id, det är ett erbjudande de har.
Världen är bra liten ibland. När vi satt där nere och väntade vilket vi mer eller mindre aldrig gör så dyker farsan in genom dörren, märkligt att man hamnar där på precis samma tid samma dag, knepigt vi som inte varit där på säkert ca 1-2 år.
När vi var klara så käkade vi på en pizzeria och skulle fart vidare till Willys för att handla men jag orkade verkligen inte, jag ville bara hem. Jag blir så illa tvungen att handla imorgon då det är eko hemma men då får det bli så.

Johanna får följa med mig eftersom jag måste ha hjälp med att bära om jag ska kunna gå i helgen. Skulle även ha grejat till en dag med hundgruppen men det var varit så mycket hela tiden att jag inte har hunnit med det. Jag har även idag ringt till animail och pratat med kundtjänst hur man gör för att skicka tillbaka produkter då jag råkade få hem 2 st kameror. Det var enkelt och även gratis så det ska väl gå bra. Kartongen är packad och väntar nu på en returlapp som jag ska gå in på datorn och dra ut..
Under kvällen har jag skrivit en hel del så mycket mer än såhär blev inte idag men jag är fullt nöjd med att jag har städat tomten hjälpligt vilket tog tid. Det var även mycket brännbart att sortera och även allt virkes spill efter att Patrik stått och sågat utanför dörren till balkongen och lockpanelen.

Nu sedan länge är alla babes nattande och jag ska hoppa i säng, Patrik sover i soffan och jag får se hur hårt han sover, har en känsla av att han inte tänker att vakna. Jag själv ska sätta klockan och gå upp skapligt har jag tänkt så jag hinner göra lite, har massor att göra, men jag ska först fokusera på att städa och handla för jag blir sjukt störd av att se när det inte är fräscht, Jag behöver även bada alla stora hundar, får se om jag hinner det eller ej. Pratade med Ullis idag och varskodde att jag behöver klippa Freja snart så jag bad om det i nästa vecka.
Skulle även ha fotat borstarna som jag har till Winston men glömde det och nu sover 2 av mina babes där ute så jag bryr mig inte om det nu utan får ta det imorgon.

Hoppas ni alla haft en bra dag, min har varit alla tiders, ingen smärta under dagen, blev dock vansinnigt trött och stel av att vara ute och plocka skit men nu ska den få vila, godnatt alla goa <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar