Summa sidvisningar

fredag 6 februari 2015

Hur funkar det med alla hundar..

Skrev nyss ett inlägg kom på att jag sa inget om mina hundar där. Jag har nu Ebba. Alice. Och Winston som vanligt men även Lex en könsmogen okastrerad hane på ett år i februari.

Allt hemma går riktigt bra, lite surt och passande i olika situationer första dygnet men nu är de som vilken flock som helst, Självklart så visar min flock var skåpet ska stå så de fostrar och rangordnar mycket själva. Det är helt fantastiskt att se samspelet mellan dem. Jag kan sitta och bara beskåda kroppsspråket hur länge som helst utan att tröttna. Jag är mäkta imponerad över hur de själva löser sina små konflikter om de uppstår, Ebba är ju som vanligt en ordnings tant men hon har ett tonfall som låter som om hon ska äta upp alla andra. Hon är högljudd i både fostran och lek så det är ett himla liv ibland.

Jag har även kontaktat de som köpte Atlas för att se hur det går. Det gå fantastiskt bra. Han är nu en gårdshund som de sökte. Han går sällan i koppel det är bara när de går hemifrån i så fall. Han går utmärkt ihop med katterna och de andra djuren som hästar och fåren. Han och hans kompis. en gammal golden är med varje kväll i stallet och sitter och väntar och kollar läget medans hästarna tas in.
Jag är så glad att jag inte kan uttrycka mig i ord. Jag visste ju att han var en fantastik hund men att det skulle blir så här bra så här fort hade man knappt vågat önska.

Ja som de flesta vet så betyder mina babes oerhört mycket för mig så ingen är lyckligare än jag.
Nu är dock tiden inne för att se om jag kan hitta en ny familj till Lex som slutar lika lyckligt ;)

Ha det gött alla så syns vi vidare om ni vill...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar