Summa sidvisningar

tisdag 3 februari 2015

Tack Anna...

God natt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu är det tredje gången jag skriver samma inlägg vilket är mindre roligt. Tyvärr har jag inte haft tid att sätta mig vid datorn utan har försökt via telefonen men utan framgång. min bloggerapp har hela tiden stoppats och  när jag gjort inlägget klart så det har försvunnit 2 ggr, sjukt irriterande!

Jag har nu försökt skriva och tacka Anna, hennes lilla Engla och killen Kristian för besöket i Lördags. Självklart tackar jag för en trevlig kväll och även presenterna jag fick. Jag ska erkänna att jag fortfarande har väldigt svårt när det gäller presenter, jag blir naturligtvis jätteglad när jag vet att människor köpt något till mig för att de vill och inte för att de känner att de måste. Jag är inte van vid att man lägger varken tid eller pengar på att ge mig någonting och jag är fortfarande lika glad om man inte köpt något, det är vänskapen som betyder något och inte prylar. Det hoppas jag att alla mina ngra och vänner vet! Jag säger det ofta och kanske har svårt att visa tacksamheten som bubblar inom mig när jag får något men det beror faktiskt bara på att jag knappt vet hur jag ska bete mig, om någon uppfattat att jag inte blivit glad eller tror att jag inte gillat mina presenter så är de helt ute och cyklar! Vill bara säga det. 
Ingen kan ana hur gott själen har mått av att faktiskt känna att folk utanför vill uppvakta mig för att de vill, Det värmer verkligen så pass att jag inte kan beskriva i ord. Det spelar ingen roll,,,jag vet vad jag känner...

Åter en gång tackar jag Anna för den du är <3

Hoppas alla haft en bra dasg



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar