Summa sidvisningar

torsdag 26 februari 2015

Tack alla läsare för visat intresse <3

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Tack för att ni visar att ni gillar att läsa bloggen, det gör att de dagar jag känner att jag kanske inte har lust att skriva gör det för läsarna och i sin tur gör jag det för min egen del. Detta är ju trots alt min typ av dagbok och eftersom jag skriver för mig själv för det mesta så blir summan att jag själv får mer material att läsa den dagen jag sitter på hemmet och inget mer kan göra i livet mer än att se tillbaka på det jag åstadkommit.

Jag har haft totalt fullt upp, mycket planer som ni vet. Jag försökte skriva igår men som man även kan se i slutet av inlägget så somnade jag ifrån mitt i texten och var alldeles för trött för att fatta vad jag skrivit när jag publicerade det.

Hur som så fick ni då en liten hum om vad jag gjort.
Under tisdagskvällen blev jag ganska dålig, hade ont som satan och migrän ännu en gång så jag blev tvungen att avböja dansen får jag hade verkligen inte klarat det denna gång. Det är första gången som jag inte varit närvarande där och det kändes verkligen inte kul. Man missar så mycket när man är borta. Hur som så blev jag något bättre i huvudet under senare delen av kvällen vilket kändes befriande då huvudvärken släppte en aning.

Jag lade mig skapligt för att vara mig om jag inte missminner mig helt.

Onsdag kom. Jag såg till att skriva ut returlappen till animail som jag nu äntligen hade fått. Jag satte mig och skrev en liten planering för vad jag skulle göra på dagen men det blev kaos ganska snart av allt ihop.
Jag  satt och sökte vidare på nätet vilket upptar mycket tid i dagsläget och jag får inte mycket annat gjort.
Som jag sa så har jag ett samarbete med arbetsförmedlingen som är i full gång.

Jag ringde till Folksam åter igen och skulle ta bort min försäkring som jag hade på Lex eftersom han har flyttat. Jag gick där igenom alla försäkringar och la till en på en husvagn och även en på släpkärran vilken de där inte kunde hitta.
Jag fortsatte forskningen om vad jag egentligen hade för försäkringar och jag hade även en försäkring som jag ev kan utnyttja eftersom jag har varit sjukskriven väldigt lång tid...

Jag fick prata med en kvinna som sa åt mig att ringa FK och be om ett ärendenr som gällde mig och min kontakt med FK sedan 1999 och även ett registerutdrag från arbetsförmedlingen. Sagt och gjort, ringde FK, satt i kö såklart och kom till slut i kontakt med den jag skulle. Blev även kopplad till annan kö för att få veta vem jag har som handläggare. Det visade sig 37 minuter i kö och även 2 minuter samtal för att få veta att jag kommer bli uppringd inom 2 dagar och då veta vilken handläggare jag har fått, så med andra ord har jag ingen..bra där!
Jag bad även att få veta vart och hur mitt ärende ser ut men det har jag inte information på än och jag antar att de inte gjort ett enda dugg fortfarande.

När jag pratat klart i telefonen så tog jag Alice på en tränings promenad på 1 tim och 45 minuter, en riktigt skön dag med strålande solsken mestadels av promenaden. När jag kom tillbaka så ringde jag Kalle och bjöd in honom på en kopp kaffe och en promenad i det fantastiska vädret vilket han tackade ja till. Jag väntade till att Patrik och Kalle kom så gick vi ännu en promenad men med alla 3 hundar. Nu var det stora tjejerna sjukt jobbiga och de drog som bara den ganska länge.. Jag har svårt till slut att hålla humöret uppe när jag började få så vansinnigt ont igen bara för att det drogs så alldeles. Jag lämnade denna gång båda haltisarna hemma men ångrade mig ganska snart med tanke på hur promenaden blev. Totalt blev distansen 6,9 km för mig. Skönt :)

Ingen av doggisarna fick vara lösa idag. När vi kom hem så gjorde jag mat, Johanna hade redan kokt potatis under tiden som vi var iväg. Vi åt allihopa och vilade til farmen. Kalle åkte hem skapligt så han hann nog göra något mer innan det var dax att nanna kudden.

Patrik somnade på soffan och jag tittade på sista Arne Dahl. Hundarna var helt deckade hela kvällen så det var väldigt lugnt. Under eftermiddagen idag fick jag även ett tilltalande sms, jag skriver ut det i nästa inlägg.

Här nedan följer lite bilder från gårdagen...

Tack för ert intresse med er läsning,vi ses snart igen puss <3


Nu är det dag för lite utevistelse och hundträning 


Inspekterar vidderna..


Falktorpent


Min lilla linslus Alice 


Här har nu min liga deckat efter dagens aktivering <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar