Summa sidvisningar

tisdag 17 februari 2015

Ännu en dag i data världen....

God kväll igen alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag har varit en ansträngande dag, Jag har varit trött efter nattens sena timmar men inte haft tid att lägga mig. Jag har åter en dag suttit på nätet och letat det jag söker. Jag har nu hittat en del så nu har jag påbörjat att skriva tillhörande dokument.

Blev förut klar med mitt första men hade oturen att datorn helt plötsligt startade om sig och jag hann inte att spara så det var bara att börja om.
Jag är dock inte klar för andra gången. jag kommer nu att ha en hel del att göra samt att allt annat som är i vardagen skall göras. Men jag ska försöka att styra undan denna första bit så jag kan beta av första, tycker det är relevant att börja här.

Mer har hänt som jag inte har en aning om vad som kommer att ske. Jag har ställt vissa krav och inväntar nu första draget sedan får vi se om det accepteras eller ej om det händer något vill säga. Hur eller hur så lägger jag ingen energi och vikt där nu då jag har fullt fokus på mitt projekt. Mitt projekt kan vara avgörande för framtiden och behöver både undersökas, granskas och genomföras med god marginal och för att ta sig dit krävs massor. Jag har utredningar med smärtklinik, resursteam och arbetsförmedling som väntar och jag får nu vänta och se även där vad som händer.

Jag har en hund som skall omplaceras till hans fördel, mina 3 som skall tränas på olika vis, en hundgrupp som väntar på aktiviteter, ett hus som måste städas, ett tomt kylskåp som ekar så en matvaruhandling är nu tvång i det närmsta, kontoret väntar, fakturor, räkningar likaså. Jag har åter tvätt i drivor och även tvätt som ska in i skåpen.
Jag har möbelprojekt som väntar, en trapp i huset att ta hand om. Den ska slipas, förseglas och målas samt tätas med silikon när det är klart. Det finns grindar att måla, material att ta hand om med symaskinen, en hall både uppe och nere som ska bli klar. Jag måste försöka hinna med mig själv mitt i allt ihop. Jag har även ett sovrum som måste tas om hand och en massa förvarings boxar att fylla, hundar att aktivera, tomt att städa, blommor att ombesörja samt papper att sortera i mängder nu efter årsskiftet.

Som ni ser så är jag inte sysslolös. Det som är pest i det hela är att jag har så förbannade ont mellan varven. Nu har jag haft det värre igen, antar att det beror på datorn, axlar och nacke samt skulderbladen igen.

Det har blivit mer medicinering idag just på grund av detta, jag kan inte sitta på det här viset men har inget val! Måste!
Johanna har även kompis hemma nu över natten så vi har ätit tillsammans men resten av tiden har jag inte sett röken av dem.

Nu är jag åter så vansinnigt trött igen så jag inte kan varken tänka eller skriva så nu packar jag ihop för idag då jag bara sitter och nickar i ett.

Säger godnatt för nu och dröm sött....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar