Summa sidvisningar

söndag 15 februari 2015

Förbereder hjälpmedel...

Godkväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3
Idag har varit en aktiv dag trots att jag knappt gjort något. Jag var suttit vid datorn hela dagen och sökt och läst om vartannat tills att ögonen slog ihop och jag inte orkade mer. Massor av intressant information var passerat och huvudet går som vanligt på högvarv. Jag har knappt haft varken tid eller ork att kolla av fb som jag brukar.
Det som jag även var märkt är att siffrorna på bloggen eskalerat enormt. Märkligt...
Jag kan lugnt tala om att mycket mer spänning av den negativa biten behöver ni nog inte vänta på.  Jag har ingen som helst avsikt eller lust att ens tänka i de banorna. Jag var något helt annat att fokusera på något som för mig är viktigt att ta tag i....så det är vad jag gör.
Jag kommer inte att inta någlt mer nytt för tillfället utan ska fortsätta med det som är vkktigt i nuet. Prio ett är naturligtvis att hitta en bra familj tkll min lilla kille Lex. På lördag kommer en familj  som idag verkar vara rätt för honom så vi får se vad som händer den dagen. Allt ska förberedas ifall vi alla känner att alla parter känns rätt. Vi har idag haft en intensiv kontakt och redogjort för vad som är viktigt och så här långt är vi helt på samma våglängd. Resterande har jag fakturor att ombesörja...och mitt flrtsatta egna arbete som är fruktansvärt tidskrävande.
Jag har nu nattat mina babes...Patrik sover på soffan och det är dax för lite mer knapprande. Ska väl även försöka få kn en ny aktivitet  i min hundgrupp under de närmsta dagarna och om det blir av så kommer denna gång söndagen vara den dagen som blir aktuell. Ska se över väderprognosen så jag vet hur det ser ut den vägen.
Idag har även varit tråkiga saker på gården vilket visserligen inte drabbar mig men trist när något händer och djur och människor drabbas. Eftersom jag inte är inblandad så berättar jag inte mer än så här. Synen var ledsam i alla fall.  Jag bjuder på en bild av lilla killen Lex. Jag hade skrivit en hel del till, men det försvann lite hastigt och lustigt så jag avslutar här och nu ;)

Puss och godnatt, kanske ses vi vidare eller inte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar