Summa sidvisningar

fredag 6 februari 2015

När ska jag ha dagen med mig???

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Vaknade idag med ett stort hopp om dagen men det sket sig i starten.
Har fortfarande ont och vet inte vad det blir av dagen. Visserligen så är jag en envis jäkel så jag hoppas att jag kan förtränga smärtan en del så jag kan få något gjort. Hade enorma migrän känningar och det var bråttom för medicinering för att häva anfallet.
Jag tog mig upp ur sängen och klädde mig för att gå en trappa ner, jag släppte ut Lex och Winston på morgonkissen, gick och tog mina tabletter under tiden som hundarna var ute och kaffet var på g.
När den lilla biten var klar så släppte jag in tjejerna för att säga godmorgon. Vi hånglade lite medans halva koppen kaffe förtärdes för sedan hörde jag att Lex var klar och ville in.
Mötte upp honom med tjejerna vid dörren så alla fick hälsa godmorgon ute, Winston valde dock att gå in och lät de stora monstren greja själva.

De var ute en stund och lekte och gjorde sina behov medans jag fortsatte i kaffets värld och hämtade en ny omgång.
När kaffet runnit ner för andra gången ville hela ligan där ute komma in så det var bara att ta in dem. Grinden in till matrummet var stängd då jag avskyr att det bara rusas rakt in i huset. De trängdes vid dörren men kom inte så långt. För att sedan få gå vidare in i huset så krävs att man sätter sig ner och kopplar av och går in en och en på sina namnkommandon. Funkar riktigt bra. Nu tror man naturligtvis att man ska få frukost med en gång, men ack vad de bedrar sig.
Det serveras ingen frukost förrän hela ligan är lugna och har lagt sig för att koppla av. Detta innebär att jag åter får en stund med min kaffekopp.

Jag stoppade in ett par pinnar i brasan för att inte låta brasan slockna, satte mig på pallen där och tog ett bloss som jag nästan alltid gör.
Började sortera tankarna för dagen, jag mår som en skit men jag ska få en hel del gjort idag ändå! Självkänslan blir bara drabbad så fort att jag känner att jag inte gör något vettigt så vi får väl se hur långt jag kan ta mig idag på ren envishet.

Prestations ångest???
Ja kanske, eller svaret är nog JA!
Jag måste verkligen göra något annars sliter jag håret av mig. Nu har det varit alldelles för många oaktiva dagar och jag mår skit över det. Det som är lite konstigt är att ju mer jag gör ju bättre mår jag, ju fullare mitt schema är om det så är så fullt att det inte ska gå att hinna med så mår jag lik förbannat bättre. Tyvärr orkar inte kroppen med mitt huvud ibland och jag blir vansinnigt trött och bara somnar rakt upp och ner. Jag tackar dock han däruppe att jag inte behöver ge mig iväg så ofta med bilen vilket kan vara lite sådär. Jag kör nästan aldrig när det finns någon annan som kan.

Jag vet att min koncentrations förmåga inte är den bästa alla gånger och inte heller reagerar jag säkert lika snabbt som någon som inte går på tungt smärtstillande.

Jaja nog om allt, nu ska jag försöka få något gjort hur dagen än är.

Önskar er alla en bra fredag....om min blir bra trots förutsättningarna idag så är det helt och hållet min egen förtjänst ;)
Självklart gör jag ett tappert försök.
Kanske ses vi lite senare om ni har det intresset <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar