Summa sidvisningar

söndag 15 februari 2015

Nu tar vi en lugn Fredag ;)

Säger väl nu godnatt alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Efter en del turbulens i tidigare inlägg så återgår man nu till min vardag. Jag kan lugnt säga att jag har ett harmoniskt liv utan en massa tjafs, fjoll, elakheter eller något av den negativa sidan på människor. Jag måste erkänna att man blir helt förbryllad över hur människor kan hantera olika situationer och även ge sig i situationer och resonemang där man inte har att göra. Nu syftar jag inte bara till det som var i bloggen tidigare under kvällen utan överhuvudtaget vad man kan se runt omkring ibland. Jag är en lyckligt lottad själ som inte har detta i min närvaro och jag lägger heller inte sådan värst vikt i det hela, jag behöver inte säga så mycket känns det som, det är inte värt det.

Eftersom detta har upptagit lite tid idag så fortsätter jag nu med min Fredag alltså gårdagen vilken jag skulle ha skrivit om tidigare ikväll och några väntar på. jag ursäktar fördröjningen med det jag sagt och så fastnade jag i en film. Min darling har nu somnat och jag vågar inte så på en kanal på tv;n där kan hända att jag fastnar i en film. Kan lika gärna skriva lite under tiden och ev påbörja de undersökningar jag skall påbörja.

Min fredag började med att jag som vanligt kom ner i vardagsrummet,rullade min cigg, gjorde mitt kaffe, släppte ut hundarna och satte mig en stund för att röka, dricka kaffe och invänta att babesen var klara. När så var fallet så startade jag morgonens syslor med att ge min gamla lilla Winston en kroppsmassage. Ja Varför kanske man undrar, jo jag fick tips av veterinären när jag nu var där under torsdagen. Jag bad om en rejäl genomcheck av Winston eftersom han är gammal och skakig. Han fick även börja med tillskott, glukosamin idag för att se om den kombinationen kan hjälpa min lilla cocker med sina skakningar. När jag var klar med hans massage så fortsatte jag med att ge honom en grundlig borstning, gissa om han trivdes ;) Han bara ligger på rygg rakt upp och ner i soffan och myser, hur go som helst.
 Helheten på gubben är fantastiskt för den ålder han uppbär, Jag skrapar den lilla tandsten som uppkommer regelbundet, klipper hans klor, borstar, baddar, tvättar ögon och öron samt  ger honom en hel del motion, Han vägde 16,5 kg en riktigt bra vikt. Ebba väger denna dag 41kg, Alice 37,7kg, och lilla Lex 41,7 om jag inte rörde ihop siffrorna. 'höll dock på att tänka på annat under tiden så jag kan erkänna att jag inte hade helt fokus på just vågen men jag tror jag minns rätt.


Min fredag fortsatte inte alls så värst då jag hade en känsla av att jag skulle bli sjuk eller något. Jag kände mig svag i kroppen så fort att jag rörde på mig. Som vanligt blir jag vansinnigt frustrerad över att inte kunna göra något och var välplanerad för denna dag men inget blev gjort av det jag hade tänkt. Patrik fortsatte med sitt projekt ytterligare under dager, duktig som vanligt. Jag däremot kände mig inte alls glad över min situation. Jag mådde skit, behövde vatten, drack och blev vansinnigt illamående länge. jag lade mig på soffan och deckade åter igen fullständigt. *ibland undrar man vad kroppen reagerar så starkt på...är det medicinerna? I så fall varför är det så olika från dag till dag?

Efter att jag varit mer eller mindre död en stund så började jag sakta att återkomma till verkligheten igen.
Jag tog mig i kragen vare sig jag ville eller ej, Tvättade 2 maskiner, dammsög, torkade golv, tog hand om disken och städade hela köket vilket blev riktigt tillfredsställande.

Ja klippte Alice klor och hon var riktigt duktig, tror ho i detta läge hade önskat sig ytterligare 4 tassar, för hon var verkligen nöjd med tillvaron. Ebba har varit fruktansvärd i 4 år vad gäller hennes klor, men denna gång funkade det super bra. Visst en aning stressad över situationen men hästvägar från hur hon har varit.
Lex fick också samma behandlande manikyr idag, dock gick inte det riktigt så bra som jag hoppats, han var en aning feg men det får man bara jobba vidare på, inte så värst ansträngande

.När jag kommit så pass långt så tog jag mig vidare genom att att ta en dusch och sedan förbereder jag maten.
Jag lyckades hinna med att damma, plocka undan och sist men inte minst så ringde David.

Åååh vad det var roligt att prata med honom och få höra hur det var med lilla Whoopie <3

Här njuter lilla Winston över en massage och en borstning

Detta var vad jag serverade min kära make på fredagkvällen. Friterade potatiskroketter med spenat och ostfyllning, panerad fläsksnitzel med en klick creamfraiche med vitlök samt en grönsallad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar