Summa sidvisningar

måndag 9 februari 2015

Fortsätter med helgen...

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Dagen blev som vanligt inte som jag tänkt men det kan jag berätta senare. Jag tänkte fortsätta med helgen där jag slutade innan jag somnade igår då jag hade tänkt skriva.

När vi väl hade anlänt till Viltvattnet så slog vi oss ner och startade grillen. Det var jag, min make, min dotter och en god vän Kalle.

Vi hade en riktigt trevligt stund. Hundarna fick springa av sig lite under tiden som vi grillade. Vissa av dem gick inte alls långt då korven låg på grillen kan jag meddela ;).

Efter en ganska god stund så packade vi ihop oss för att gå tillbaka. Jag var helt slut efter att ha gått så pass långt och inte minst för att vi fick pulsa i snön sista biten ner till och från vattnet.

Vi kämpade på och tog oss så småningom efter en god stund hem. Där kände jag då att jag var helt kaputt. Kroppen värkte och jag skulle kunnat somna på stående fot. Telefonen ringde och det var Anna. Hon berättade att hon var på väg hit nu så om ca 40 minuter så räknade om med att vara här. Patrik var snäll och åkte ner till Söderköping och handlade själv så jag fick vila. Kalle stannade kvar hos mig och gjorde som jag....dog en stund.

När Gubben kom tillbaka så kom samtidigt Anna. Jaha tänkte jag vad bra...då åkte de tillsammans sista biten...
Nu till det roliga. Anna och Patrik morsade på varandra på Willys i kön till kassan...ingen tänkte.
De morsande och sa att vi syns snart eftersom Anna skulle komma hit, men fortfarande tänkte ingen...
Annas man skjutsade ut henne hit och samtidigt kommer även Patrik hit!....Smarta de var eller hur! De kopplade båda två att de faktiskt kunde ha åkt ihop hit men alldeles för sent. hahahaha

Vi hade bestämt att vi skulle göra pastasallad så vi satte igång för att förbereda inför kvällen. När vi var klara med det så kröp vi alltså jag, Patrik, Kalle och Anna ner i poolen som idag höll 42 grader. Vi tog mer lite förfriskningar och pratade och hade trevligt en stund i värmen. Vi alla njöt av stunden men beslutade oss efter en stund att vi var tvungna att kliva upp.
Jag gick upp i duschen och ropade sedan på Anna som gjorde mig sällskap medans jag grejade till mig lite till kvällen.

Strax efter 19 kom Micke. Han och Kalle skulle sova kvar på boden och Anna skulle senare bli hämtad. Maten serverades en stund efter att Micke kom.
'Vi hade riktigt trevligt och många skratt som vanligt serverades. Efter maten flyttade vi in oss i vardagsrummet efter att ha möblerat om lite för hundarna. Hela högen var enormt stillsamma efter dagens aktivitet till viltvattnet vilket var riktigt skönt.
Vi plockade nu fram game cube och Mario party 4. Ett tvspel som vi nu inte har spelat på många år och ingen av de andra hade aldrig ens provat eller sett spelet. Så detta innebär att vi alla var i ungefär samma status, ganska dåliga över lag ;)
Vi spelade en stund och sedan var det dax redan för Anna att bli hämtad.
Patrik som gått upp klockan 04.00  för att sanda i Norrköping somnade ganska tidigt vilket var fullt förståeligt .
Själv var jag enormt nära att somna mitt i en konversation, vilket inte skulle ha varit första gången.
Kände mig väldigt dum, men jag vet ju att jag är omgiven av underbara vänner som vet hur situationen för oss ser ut så ingen tog illa upp.
Efter ett tag igen så lyckades jag komma in i andra andningen och vi satt nu alla och lyssnade på bra musik med gamla godingar från förr vilket det faktiskt var Johannas initiativ till.
Vi hade riktigt trevligt och Micke var pigg som sjutton och på helt och fullt i musikens värld.
Micke bjöd upp mig till dans men jag har haft och har så vansinnigt ont att jag fick avböja denna gång.
Efter ytterligare tid så började jag åter igen känna att det kanske var dax för mig att sova, blev alltså trött ytterligare en  gång. Vi började att prata om att kanske tänka på att knyta sig på kudden men det dröjde ut.
Slutligen var det time dax att krama kudden. Nu Micke börjat hamna på lugnare tankar och satt sig tillrätta på pallen.
Slutligen höll även han på att somna men det hände aldrig...

När alla var på väg att skulle resa sig så kom Johanna in igen och nu fanns det ju ingen ström!!!
Märkligt!

Efter en stund och mycket spenderande av tid,  så lyckades jag knäcka nöten var om vart det hade gått fel med strömmen och det löste sig bra.
Vi tackade för oss och kom i säng vid 01.45 ca.

En riktigt trevlig kväll och med detta så tackar jag alla inblandade <3

Nedan följer bilder från lördagen men Söndagen kommer i att annat inlägg...som vanligt ses vi där :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar