Summa sidvisningar

söndag 15 februari 2015

Blickar framåt...

God middag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag var jag en aning trött när klockan ringde, har mer eller mindre försökt att bli klar med mitt fredagsinlägg hela natten, korkat envis som man är ibland. Jag borde väl lagt det åt sidan för att sova men låg och hundsov i datorn istället, inte så värst optimalt ;)

Idag har jag skrivit lite igen och även ringt till en av intressenterna på Lex som jag tycker verkar bra. Det är lite avstånd dit så vi får se vad som händer vi ska i alla fall prata igen och se om vi känner att det kommer funka trots att han är osedd i praktiken. Detta är ett moget par runt 50 år som har god erfarenhet gällande hundar, egenföretagare som börjat avveckla för att nu ha mer fritid. De har köpt en gård som tillträds i april med stora marker och vatten. De har kunskap om olika typer av aktivering..allt från lydnad till skydd i polis branschen och erfarenheten är lång. Man vill nu ha en vän att dela livet på landet med där skogen hägrar och promenader och uteliv är en en stor del av deras tillvaro. Det känns bra för Lex men vi ska prata vidare så får vi se vad som händer, men detta är den första jag hör av mig till via telefonen av de som skrivit.

Nu är det dax för mig att börja beta i mitt nästa projekt, spännande. Patrik är ute och bygger och det blir så fint från gång till gång. Jag kastar ut lite bilder men senare eftersom jag inte har tid just nu.

Hoppas ni får en bra dag, jag kommer idag vara i datavärlden och snurra för nya vyer ;)

Vi får väl se om ni följer med vidare ;) puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar