Summa sidvisningar

söndag 15 februari 2015

En bra dag med litet avbrott

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu har jag åter satt mig en liten stund för att skriva ner gårdagen som jag trodde jag skulle hinna med igår men det blev en fredagsredovisning mitt i natten mellan snarkningarna så hur jag skrev i det inlägget vet jag inte ens då jag var för trött i morse för att kolla när jag publicerade. 

Igår vaknade jag av att min gubbe kom upp och väckte mig med kaffe på sängen och omsorgsfullt utskurna hjärtan <3 gulligt ;)

Jag har väldigt svårt att pilla i mig något på morgonen så han hade gjort dem väldigt små just för den skull. Han brukar alltid göra något på alla hjärtans dag medans  jag sällan gör något längre. Jag gjorde det alltid förr men har lagt av. Denna gång hade jag tänkt något lite extra men vi skulle idag åka på 50-års kalas så vi var båda överens om att hoppa denna dag och göra som vi brukar, ta lite här och lite där. De små sakerna i vardagen som betyder så oerhört mycket mer än vad man kopplar många gånger.

Jag fick dock väldigt roligt när jag vaknat och sett min frukost och sedan hans ;) ...han hade inte riktigt lika omsorgsfullt uppdukat på sin tallrik ;)



Ja så här såg hans mumma frukost ut...hahaha. Bara kanterna och det som blev kvar från det han gjorde till mig. Kan säga att vi skrattade gott åt den synen, men urgulligt gjort. Stort tack för att du uppmuntrar till både det ena och det andra <3

Förövrigt satt jag och skrev ifatt en del i bloggen och sedan for vi iväg på 50-års kalas hos Patriks kusin Nicklas med fru Chris. Det var riktigt trevligt. Där träffades många av släktingarna som vanligt och en självklarhet var att jag lånade lilla Ellen. Helen och Anders lilla fina tjeja som charmar allt och alla. Hon satt och skrattade ett sådant där ljuvligt babyskratt som får hela kroppen att le oavsett vad som är runt omkring, man varken ser eller hör något annat just i stunden. Underbart <3

Jag vill tacka för en riktigt trevlig dag och även till Johanna som var hemma och tog hand om babesen under tiden. Hon följde inte med denna gång då hon varit på galej med kompisar i norrköping under fredagkvällen och stannat hos Gunnsan på natten för att sedan jobba innan hon kom hem så hon var en aning trött efter sina aktiviteter. 

Under kvällen när jag kom hem så fortsatte jag att skriva för att komma ifatt men lite annat avbröt mig så jag är fortfarande inte riktigt klar. 

Hoppas ni andra har haft en bra lördag och alla hjärtans dag :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar