Summa sidvisningar

fredag 20 februari 2015

Innan jag drar igång....

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Tar nu några ord innan jag drar igång dagen. Idag har jag vaknat och mår alldeles utmärkt i ryggen för omväxlings skull. Jag vet visserligen att det beror på både mediciner och madrassen. Huvudet känns tungt och det beror nog på de sena timmar och en relativt tidigt morgon vilket ger migränkänning så jag får väl kurera mig även där. 

Det är väl fan att man aldrig ska få må bra på naturlig väg, hopplöst men som väl är finns det hjälpmedel så man kan leva ändå vare si man trivs med det eller ej. Jag skulle dö om jag inte kunde göra något alls så jag tackar Gud för mediciner....

Jag har nu klivit upp och andra koppen kaffe slinker ner medans jag skriver, radion surrar i bakgrunden från groventrén där Ebba och Alice nyss klivit upp. Lex Var lika glad idag när jag kom ner. Jag har fäst mig alldeles vid den lilla mannen. Han är en underbar individ och jag kan säga att de nya ägarna till honom kommer få en fruktansvärt trevlig hund. De har tur! 

De förra ägarna har gjort ett bra jobb med honom som valp och unghund, han har en bra grund att stå på. Varje morgon när jag kommer ner så är han så glad att han nästan dansar ur skinnet, men tycker jag att det blir för mycket och säger åt honom så går han snällt och lägger sig utan protester. Likadant när de andra 2 kommer in i vardagsrummet. Han blir galet glad men slutar hetsa och behärskar sig bara jag säger till. Han är lyhörd, lättformad och otroligt tillgiven. Varje morgon startar vi med en mys stund för han vill verkligen det, han är bara så himla go. Så det är definitivt med blandade känslor som jag kommer att föra honom vidare. Han behöver en familj tycker jag där han får mer uppmärksamhet och mer tid än vad jag har. Idag kanske är min sista dag med honom :(. En familj från Göteborg kommer hit imorgon. 

Idag är det fullt upp, städningen som inte blivit av skall göras. så jag ber en stilla bön för att jag har både motivation och ork och att inget avbryter mig idag för det är ett måste idag. Jag ska även åka och handla eftersom jag har eko i kylen, tvätten är i drivor på alla plan och massor av målning behöver skuras så det blir rent och snyggt. Har även ett bilsäte som står i hallen som ska kläs och sättas in i min bil. Ja som vanligt behöver jag inte fråga mig....vad ska jag göra idag utan snarare hur fan ska jag hinna???

Jag kommer även nu innan jag drar igång helt bjuda på ett inlägg till med bilder men som jag inte kommer berätta så mycket om just nu men det kommer det med. 

Det är ju så att bilder säger mer än tusen ord...

Här bjuder jag dock på en bild som är tagen nyss då jag satte mig ner för att skriva och det sover nu gott hela bunten.....men säkert bara tills jag reser på mig. För de är som svansar hela högen och vill absolut inte missa något ;)

Önskar er en bra dag ...jag ska göra mitt yttersta för att min ska bli kanon ...puss

Jag återkommer såklart senare och berättar vad det blev av dagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar