Summa sidvisningar

lördag 2 maj 2015

Ännu en tidig campingmorgon....

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu sitter jag åter ensam i förtältet med mina babes och hör regnet smattra på tältduken. Det var inte världens underbaraste helg vi valde att campa i vädermässigt ....men...men, och visst idag önskar jag att jag hade stängt av alarmet klockan 06.00 för då hade jag kunnat sova lite till då hundarna låg snällt vid min sida.
Jag dricker nu första koppen kaffe och har dragit igång Spotify ännu en gång. Dessa stunder är värda guld och jag kan verkligen koppla av. Mediciner är som vanligt på plats men eftersom migrän gör sig påmind av ;) så har jag även fått tagit till sumatriptan. Just nu är jag verkligen jätte trött och skulle behöva sova men man vill så mycket och kan inte få allt ...



Det blev inget att skriva ifatt igår då vi for iväg in till Västervik för att shoppa lite. Vi skulle först luncha tillsammans och det blev ett mål på Sibylla då alla var överens med det ;) Maten gick väl i och för sig att diskutera hur den var till det priset men det halkade ner ändå.

När vi käkat klart så tog vi en sväng in på Biltema och handlade lite, det blev ett nytt toa lock som jag glömde köpa när jag var på Biltema sist. En ny husvagnspall då jag var extremt trött på att lägga brädor under ett benpar då det annars blir hål i mattan till husvagnen. Jag köpte mig en 10 liters dunk till husvagnen då jag är riktigt trött på att springa med 1,5-3 liter åt gången för man hinner bara vända sig om så är det åter slut och dax att hämta nytt.
Ja lite annat smått och gott följde även med ner i korgen och summan slutade på nästan 1000 kr ...undrar vad vi fick för de kronorna det har jag just nu glömt ;)

Vi gick vidare in på Ica Maxi och skulle handla gemensam mat med Jenny och Fredrik. Det blev färskpotatis, kyckling filéer samt tilltugg till idag, det blir pomme och flinta, grillskivor och café sås imorgon och jordgubbar med glass/grädde till imorgon dvs idag nu förstås.
Vad gällde grädde och glass så hade vi diskussioner ....jag ville ha grädde och de andra glass...nu var problemet vem fan ska vispa då hahaha....
Jag kunde inte minnas att jag hade någon typ av elektrisk visp i vagnen så min grädde blev lite dyr men jag löste till slut även det problemet...jag inhandlade ett litet hjälpmedel så jag skulle få min grädde ;)


Jag ville verkligen ha grädde med vaniljsmak till mina jordgubbar ju!

När vi hade handlat klar så åkte vi åter till campingen och blev inbjudna till Jenny och Fredrik en stund, vi tog några bajsare där innan vi packade ihop för att börja med maten....nu var det lite dax att festa till det lite ;)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar