Summa sidvisningar

måndag 4 maj 2015

Festen kan börja...

God förmiddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu är jag åter hemma i vardagen alla tillbehör och jag tänkte nu berätta om hur helgen i Västervik fortsatte efter mitt förra inlägg. Jag har nu tänt en brasa (även om det är maj) matat hundarna med sin frukost och bunkrat upp med kaffe och svalt mina mediciner, så nu väntar jag på bättre tider och tänkte sätta mig i lugn och ro för att skriva lite...

Under fredagen efter våra utflykter så träffades vi åter igen för att samla ihop oss till en gemensam middag i servicehuset. En riktig trevlig kväll nalkades som vanligt i gott sällskap.

Vi bunkrade upp med en himla massa mat i vanlig ordning och så lite go-dricka till det. Vi hade tänkt lite efterrätt men det glömde vi bort. 

Vi hade en familj till inne hos oss som skulle titta på Hockey under tiden som vi spelade spel. De hade en liten schnauzerkille med sig som var med och sällskapade. Han hette Lukas. Efter ett tag så frågade jag om han eventuellt ville ha lite sällskap då Ebba säkert var villig. Så blev det, Alice fick vara helt ensam ett tag i husvagnen vilket funkade alldeles utmärkt tack och lov. Ebba både charmade med sin närvaro samt lyckades impa extremt på en av dem i sällskapet. Hon var verkligen duktig och då menar jag duktig så in i vassen.

Vi spelade sällskapsspel under kvällen och hade riktigt trevligt som vi visste. Vi packade ihop skapligt ändå och gick neråt mot vagnarna. 



Hela glada gänget :)


Färskpotatis, grillad kycklingfilé och sallad samt creamfraiche ...inte dumt alls 

Tackar för en riktigt trevlig kväll <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar