Summa sidvisningar

onsdag 13 maj 2015

Dax att flytta....

Goddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Jag fortsätter med vecka 18 jag har nu lyckats komma till onsdagen den 29:april.
Det började med att Elin på ITA skulle ringa mig men det kom aldrig något samtal då hon hade fått annat i mellan , men jag sitter ju inte i sjön så jag klarar ju av att vänta tills hon har tid, jag har väl inget annat än tid, även om jag ser till att jag aldrig är sysslolös ;)

Jag bloggade ifatt fyra dagar som jag tidigare låg efter med 18, 19, 20 ,21/4 vilket kändes väldigt skönt då jag verkligen vill komma ifatt som just nu.
Jag hade fått order att ringa på en annons vilket jag gjorde men tyvärr så förstod jag inte mycket av samtalet då svenskan var dålig så någon affär blir det inte där då det är väldigt lätt att bli lurad och det uppkommer missförstånd alldeles för enkelt då. Det vill jag inte lägga min energi på.

Jag tvättade 2 maskiner tvätt, hämtade foder på kvarnen till mina och även till Atlas som jag hade lovat.
Jag kände att jag hade fullt upp hela dagen, även om det inte låter så värst  mycket att just göra så är det ganska mycket annat som ockuperar tankarna.

Nu var det dax att börja packa ihop mitt hus på annan adress för att flytta....
Min husvagn ska nu plockas ner det vill säga packas, städas, bord och stolar, burar, kompostgaller och allt annat som ska grejas.
Jag skulle även handla då Gunnsan och Emilia skulle vara hos oss och ta hand om Winston och bo i vårt hus medans vi var borta. Jag har pratat ex antal gånger med gubben om att handla men jag kan inte bära själv så jag har faktiskt gett fan i det då det inte är värt den smärta som jag får i efterhand och får sedan dras med. Vi har haft det lite kämpigt ett tag då kommunikationen mellan oss har brustit och varit mer eller mindre obefintlig. Jag har fått några halvspydiga kommentarer om hur tomt det är överallt och att det inte finns något hemma att äta, men jag har bara viftat det av mig då jag inte får någon hjälp alls av honom då han är iväg och jobbar hela tiden.
Självklart är det bra att jobba mycket och det säger jag inget om men när det stiger åt huvudet och det går före allt annat inklusive familjen och att vi sedan får lida över att han är både trött och slutkörd så är det inte ok. Man känner bit för bit hur man glider ifrån varandra när glädjen försvinner, vilket är det sista jag vill men man rår heller inte för det. Det har varit så att man väntar varje dag att han ska komma hem men när han sedan kommer så är det bara härjande och inget trevligt alls.
Jag har haft en enorm press på mina axlar en lång tid men han förstår inte alls.
Så det har varit väldigt jobbigt ett tag och det har inte verkat bli bättre heller utan att det är snarare åt andra hållet, det blir mer och mer surt och jag orkar inte utan söker mig utåt till mina vänner och har så roligt och trevligt jag kan ändå....det är mitt sätt att överleva...

Nog om det denna gång hade jag bett Kalle att hjälpa mig att handla å jag kunde få hem lite varor, han ställde som vanligt upp.
Jag skulle en sväng till apoteket också och sedan hade Kalle en tid att passa på en behandling.
Vi eller rättare sagt jag lade upp det så att Kalle fick skjutsa mig till husvagnen och släppa av mig där så fick han låna min bil till behandlingen för att sedan komma ut till mig igen.
JAg plockade och städade husvagnen under tiden vilket var extremt påfrestande för min rygg och ingen kan ana hur jag kände mig men det var ju jag som hade varit där så jag fick så snällt fixa till efter mig såklart.
Nu var det så att jag skulle fixa den biten och Patrik skulle komma och ta ner det sista på förtältet då jag har besvärligt. Jag skulle ta ner fönstren och vika ihop dem men inte resten....

Nu fick Patrik för sig att jobba över så han visste heller inte först att jag bett Kalle om hjälp men bad mig att nu ta hand om hela förtältet....jag var inte glad.

Efter ett tag så visste han även att Kalle skulle hjälpa mig och bad då Kalle om han kunde dra hem vagnen när vi ändå var där eftersom han vet att inte jag kör husvagnen själv. Kalle som är snäll ställde upp såklart igen men jag skämdes...
Detta tog sådan jävla tid så något handla blev det inte alls av. Jag var riktigt arg för allt min gubbe skulle göra hemma och ev med mig struntade han i utan jobbet var viktigare...
Till viss del kan jag förstå men jag trodde att det berodde på att vi skulle greja och renovera vidare på vårt hus och att ekonomin skulle stå bättre upp men ack vad jag bedrog mig. Detta handlade om att han skulle köpa sig en ny maskin till vintern och jag undrar om det verkligen är värt det...allt mellan oss alltså...


Jaja, så här var det med den dagen i alla fall så det var inte världens bästa dag om jag säger så men nu var husvagnen ihop plockad och den var hemkörd tack vare Kalle ...STORT TACK FÖR ATT DU FINNS <3..

Nästa äventyr väntar nu ...Valborg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar