Summa sidvisningar

torsdag 14 maj 2015

Åter igen bilskrivande...

God dag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter just nu i bilen på väg mot Ullared så jag passar väl på att skriva några rader ännu en gång. Jag försöker att ta ifatt den tiden som jag inte alls hunnit med att skriva om hemma då det rör på sig hela tiden och jag inte kan få vara ifred utan blir av bruten hela tiden.

Jag har nu kommit fram till förra veckan alltså vecka 19 där måndagen redan har släppts och jag fortsätter här nu med tisdagen den 5/5 .

Denna dag var en dag då lilla Freja åter skulle åka hem. Alice som har haft en feromon halsband i nu 4 veckor är nu klar och det är dax att ta av det. Om halsbandet fungerat eller ej det vet jag inte men jag vet att jag inte kommer att prova igen då det i så fall har varit så lite märkbart på henne att det inte är värt pengarna.

Jag fixade Davids medlemskap på Norrköpings Brukshund klubb samt betalade detta på 400 kr som han senare skall betala till mig. Jag betalade även avgiften på mitt MH då nu alla andra hade betalat till mig så nu kastade jag in 3800:- till tävlingskontot som jag äntligen hade fått fatt i.

Under dagen när jag var upptagen så ringde gubben till mig men jag hade inte tid att svara så jag avböjde samtalet och då fick jag ett litet meddelande i chatten att jag skulle kolla en annons som han skickade till mig. I nästa stund kom nästa meddelande ....Vi ska hämta den för den har jag köpt! :)

Jag kan inte hjälpa det men jag började skratta hjärtligt och tyckte nog gubben var lite rolig...;)


Detta var vad han hade köpt åt mig ;) Jag har pratat länge om att jag skulle vilja ha en sådan här cykel som jag kan låta mina hundar dra så att vi kan motionera ihop och att även lilla Winston kan följa med även om han böjar bli till åren....kalla mig tokig , det gör inget. Jag har mina tokiga ideér både nu och då.... hahahaha..
Nu ska jag dock lära mig cykla på den vilket inte var det enklaste kan jag lova ;)


Så här hade jag det under hela dagen med olika papper och datorn åt alla håll och kanter. Det var riktigt rörigt och jag lyckades att styra undan en hel del faktiskt vilket lättar på trycket som bra den. 


Skönast av allt var när jag äntligen vaar klar med de sista pappren för min överklagan till försäkringskassan vilket har varit ett jäkla krux åt massor av olika håll och kanter...
JAg hoppas nu att detta svepet är slut efter detta inskick...jag säger bara stackars jäkel som får detta på sitt bord!


Det var även den dagen som det var dax att ladda upp med nya mediciner igen, fy sjutton! Om ändå denna sysselsättning vore över och man kunde vara medicinfri...

Vi for in till Norrköping och köpte cykeln ganska sent och sedan vidare till Nbk för att kolla lite hur klubben såg ut och om jag skulle kunna ta med mig husvagnen under söndagen så jag kunde bjuda mina valpköpare till vänner på lite kaffe åtminstone och att de som vill ska kunna sitta ner en stund, eller kunna ta lite tak över huvudet om det regnar...

När vi åter kom hem så hade redan Ullis och Ludde kommit för att hämta lilla Frutten (Freja).
Vi fikade och avslutade kvällen med  lite tv tittande ....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar