Summa sidvisningar

måndag 4 maj 2015

Fly förbannad!

Ok kalla mig grinig...jag tar det i allra högsta grad..

Här nedan är 3 av bara en anblick av folk som banne mig inte har på en camping att göra när det ska vara så förbannade svårt att ha sina hundar kopplade! 
Det är så vansinnigt respektlöst mot andra campare som inte tycker det är ok. Folk och barn kan vara hundrädda, det kan vara ett beteende som inte tolereras av andra hundar, det kan vara hundar i löp, vackra utställnings ex som är svåra att hitta i rasstandarden, någons servicehund eller vad sjutton som helst!

Det står skyltat att man skall hålla sina hundar i koppel och jag tycker det är en självklarhet, ett sunt förnuft eller kalla det vad du vill. Oftast är det småhundar som springer lösa vind för våg och det är ju bara "såååå söta" fy fan det äcklar mig faktiskt! Det är oftast så att de får bete sig hus som helst och om deras språk framkallar fel energi i våra stora hundar så är det våra stora hundar som får skulden och vi storhundsägare som blir beskyllda! 

Jag blir så förbannad så det finns inte! Använd för helvete en spårlina eller vad som och låt hunden springa fritt men då har man uppsikt och kan hindra oönskad framfart. Vi råkade ut för detta denna gång, som tur var var det Ebba som har lite lättare att behärska sig medans Alice går igång snabbt som ögat! 

Jag tycker det är så vansinnigt respektlöst att inte kunna följa de lagar som finns. Det är 1000 kr i böter för lös hund 1:e mars - 20:e augusti om det är i skog och mark där de kan stöta upp vilt! Denna camping är omringad av skog!!! Hararna sprang runt vagnarna och massor av fåglar drev på vattenytan och solade och samlade föda!

När man köper hund så binder man sig till att vårda den på bästa möjliga vis, man ska hålla rent efter sin hund , dvs plocka skit,, man skall tillgodose hundens behov och även följa de lagar och paragrafer som finns...

Vi kan ta ett exempel...

Jag kör bil idag trots att jag druckit...jag skiter i det för det kommer säkert ingen och kollar...
Jag kan puckla på den där killen för han ser så feg ut så han vågar säkert inte skvallra eller anmäla...
Jag ger fan i att mata mina djur idag för då sparar jag en dag...

Alltså fattar ni! Det spelar ingen jäkla roll..att ha hundar i koppel är också en LAG...följ det och visa medmänniskorna den respekten!

Jag blir verkligen jätte irriterad och en dam med sin unge fick en rejäl avhysning då deras hund sprang i full fart fram till Ebba. 
Jag berättade även i receptionen hur det var ute på campingen och klagade på just detta, killen tyckte min klagan var befogad då koppeltvång råder och det finns skyltat..

Men att få slut på det kan ju inte vara så jäkla svårt...om hunden inte är kopplad så får de lämna campingen omedelbart och inte vara berättigade den summa som resterande bokning gäller...tycker inte det är mer än rätt...

Så här mycket har jag inte alls sett förut för här var säkert 50% av alla hundar lösa!!!

Helt sjukt nonchalant i mina ögon!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar