Summa sidvisningar

fredag 22 maj 2015

Resterande av dagen, onsdag...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Efter att min vän som så hyggligt varit här och startat ett arbete med mig och Alice så fortsatte dagen i all hast. Hade haft massor med sysslor som jag definitivt lade åt sidan då Alice var absolut viktigast. Jag kommer efter detta vara evigt tacksam för hjälpen och beundrar människor som hjälper till där de kan utan att kräva något som helst tillbaka utan gör det för att man vill och kan. Man delar sina erfarenheter utan baktanke vilket långt mer än vad många andra jag erfarit i livet gör. Jag är själv av den kvalitén och har många gånger blivit utnyttjad, så jag hoppas nu att jag kan tillföra någon form av tillfredsställelse tillbaka till den nya hjälpsamma vännen.

Jag fortsatte sedan att röja den del och var helt slut. All info som jag hade fått och försökt ta till mig inklusive allt jag försökte lära just i det nya tog mycket energi men av god karaktär. Jag känner mig riktigt taggad och är målmedveten att det bara ska bli bra. Nu säger jag inte att vi ska tävla och röja mattan med allt och alla utan jag säger att vi i lugn och ro med glädje ska genomgå ett nytt moment som man aldrig kunnat haft riktigt så nära i tanken då det är en färskt erfarenhet.

Jag stendog och somnade rakt upp och ner i soffan efter detta och sov en god stund....för att sedan vakna upp till ett mer eller mindre väntat sms vilket JAG tolkade att man blir "bortkörd" då denna situation på gården är väldigt speciell som ni alla som läser säkert har förstått.

Har dock ingen tid att lägga energi på detta nu då jag har fullt upp.
Önskar alla en bra dag...återkommer med mer läsning 😉..puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar