Summa sidvisningar

onsdag 6 maj 2015

Håller jag hela vägen?

Ja ni gott folk, eftersom jag har lyckats dö ett tag på soffan då jag inte orkade hänga kvar i ett normalt tillstånd som fullt kry och frisk så är ja nu vaken vilket är en dum tid som vanligt. Mina rutiner är dock inte vad de borde vara men jag kan tyvärr inte styra över dem som jag önskar.
Jag har åter en del att skriva så jag gör ett försök och hoppas på att kunna avsluta de inlägg jag påbörjar i alla fall.

Jag ska ärligt säga att jag faktiskt längtar efter att få ta dessa stunder och få ner mina dagar i text. När man senare går tillbaka och läser så upptäcker jag hur ycket av livet som bara glider ur händerna. Man glömmer så fort både riktig glädje och sorg samt att man tar så mycket av vardagen för givet.
När jag lever för dagen så är det många gånger så hektiskt att man inte riktigt hinner se vad man gör med sitt liv men när jag går tillbaka och ser bilderna och minns mina upplevelser så är det som om man gör om upplevelsen igen...

Känner att jag redan är lite trött men något inlägg måste jag lyckas åstadkomma innan den där lilla mannen John Blund får anlända ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar