Summa sidvisningar

onsdag 13 maj 2015

Studiebesök...måndag v18

Denna dag skulle innehålla något jag aldrig tidigare gjort, och jag var full av förväntan. Jag skulle få åka med min handledare på ITA och göra ett studiebesök på ett hundpensionat :).

Detta var något som jag har längtat till, något jag tycker är jätte intressant och jag vill naturligtvis lära mig så mycket som bara finns att lära. Jag är intresserad av hur det är i miljön, praktiken och även hur det är organiserat och uppbyggt så klart. Man har massor av regler och paragrafer som skall tillgodoses för att få ha andras hundar på platsen. 

Först när vi dök upp så såg man frågande ut men förstod snart vem vi var. Det hade blivit ett missförstånd om vilken dag som man skulle komma och denna dag hade den dam en ledig dag så det blev en aning galet. 
Hur som så erbjöd vi att komma tillbaka men vi fick vara kvar och utföra studiebesöket ändå.

Denna kvinna var en trevlig individ som knappt visste vad vi gjorde där, men vi berättade vårt ärende och fick väldigt mycket kött på benen. Vi fick den infon som man sökt och sedan stängdes telefonerna av naturliga skäl såklart. 
Vi fick gå varvet och titta och gissa om det var livat när 2 okända människor klev in i gångarna vid burarna.
Vi pratade lite om rutiner och en den ena och en den andra innan vi sedan tackade så mycket för besöket och sedan åkte vidare..

En för mig händelserik tillställning och en erfarenhet rikare :)






När jag sedan åkte mot Söderköping igen så ringde jag till Ullis och frågade o hon ville bjuda på en kopp kaffe vilket hon gärna gjorde. Vi satte oss tillsammans och försökte reda ut min kalender och vilka dagar vi hade gjort vad och vilka dagar jag hade varit och campat hos henne, jag kan säga att det var enormt rörigt!...men det löste sig nog i alla fall så pass att jag kan reda ut att skriva ner vad som hänt. 
När jag sedan kom hem så tog jag tag i att försöka livrädda mina blommor och även genom vattna och snygga till allihopa. Jag plockade hundskit och städade den del av tomten jag klarade av vilket var 3/4 delar av den för resten står det så vansinnigt mycket bråte på så det är bara dömt att misslyckas.
Jag dog en sväng under kvällen som jag gör ibland och vaknade till lite senare igen. Patrik ville att jag skulle följa med upp till Lena för att kolla på golvet som nu var klart och vi gjorde nu det allra sista där. 
Blev sen i säng och somnade i soffan med datorn i knät....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar