Summa sidvisningar

torsdag 7 maj 2015

Mogata marken <3

Klockan var satt på 06.00 som de flesta morgnar. Tanken var att jag skulle få gott om tid till att packa ihop mig och hundar för att åka hem till familjen, Självklart finns där tid att mysa med hela högen innan det var dax...
Grannen hörde även av sig tidigt för att berätta att jag var välkommen :)



Ebba morgonmyser med matte såklart <3


Nog är man lite död när man campar ;)


Winston är en aning morgontrött...

Vi packade ihop oss och rörde oss hemåt efter att ha hånglat färdigt och även ha druckit kaffe med Ullis. Jag gjorde mig ingen större brådska då vi inte skulle åka förrän fram emot 12-13 hugget då de började att snart stänga igen. Vi brukar gör så varje år och köpa på oss de penseér som brukar vara kvar. 

Blev inte riktigt vad jag hoppats när jag kom hem, det var surt som bara den. Det stod en bil, dvs Patriks bil på gården så jag bad om att han flyttade på den eftersom jag hade hundarna i bilen så jag kunde köra in och stänga grindarna och bara släppa ut hundarna men det passade inte utan jag kunde flytta på bilen själv även om han inte hade något för sig. Jag blev lite irriterad över attityden men tänkte precis kliva ur bilen då han kom ut ..arg som ett bi..

Jag blev automatiskt skit arg på hur bemötandet var när jag kom hem så jag sa att jag kunde gärna åka igen och ta Ullis med mig på marknaden istället så jag antog att hon gärna hade gjort mig sällskap. Jag tyckte inte att jag förtjänade det bemötandet då jag kom hem, jag frågade bara om han kunde flytta på sin bil så det blev enklare för mig med hela hund högen och hade flyttat den själv om det var det som var problemet. Jag kände mig absolut inte välkommen hem om jag säger så. 

Efter ett halvt vredesutbrott så knallade jag in i duschen och gjorde mig klar för att åka och när jag kom ner var ljudet något bättre en det kändes fortfarande en aning sådär...ja ni vet..

Hur som så for vi iväg när vi var klara. Patrik körde som oftast vilket jag bad om. Jag tog endast med mig Ebba denna gång. Alice löper och jag orkade inte den störningen nu, Winston vae supertrött efter att ha campat och Ebba förtjänade egentid med matte och så fick det bli...


Snacka om mupp-bild ....


Nog ser den god ut tyckte Ebba ...vist måste man få bli lite bortskämd i alla fall..


Ebba får bära sitt snask själv ;)
Ja hon har halti på sig, nej hon är inte arg, nej hon bits inte, nej hon är inte fientlig på något vis. Jag har besvär med ryggen, jag har diskbråck som spökar och gör ryggen svag så jag använder halti ifall att om det skulle hända att hon drar i kopplet så har jag lättare att hantera henne med min kropp. Det är alltså i detta fall ett hjälpmedel i förebyggande för mig, inte alls svårt att begripa när man får det förklarat. 


Knähunden är något för stor ...eller???


Offentligt hångel funkar vart vi än är ...


Självklart får Ebba en egen hamburgare när vi andra groffsar, lite marknadsfest ska ju hon med ha <3.
Jag kan lova att folk glodde och pratade bakom min rygg med ett stort leende :)


Ett par marknads köp blev det i alla fall ;)
Jag var verkligen riktigt nöjd. Synd bara att det var knappar på munkjackan istället för dragkedja. Enklare med kedja men, men man kan inte få allt ;)
Jag köpte även en ny "bögväska". Detta är bara ett uttryck som jag brukar säga helt utan mening till att lägg  vikt på ordet. Jag älskar verkligen dessa typer av väskor och jag tror jag fick ett litet tecken att jag skulle ha en ny. Jo ni förstår att när jag klev ut bilen så gick min handväska sönder ;)

Hade trots allt en riktigt trevlig dag <3











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar