Summa sidvisningar

fredag 22 maj 2015

Ett oväntat besök....

God morgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3
Igår förrgår morse vaknade jag för ovanlighetens skull med en kropp som inte var sjöblöt. jag vet inte varför om förklaringen inte är medicinerna men jag svettas enormt när jag sover. Vi pratar floder men doftfria som väl är. Jag tror att det måste vara en biverkning av alla mediciner men jag vet inte, det är inte världens lättaste att få sjukvård....inte i mitt fall i alla fall..
Jag hade lite planer idag att jag skulle plocka in allt som var i sovrummet efter vår resa men och sedan lägga ner tid på mina hundar.
Nog blev det tid på mina hundar alltid, hela dagen har gått åt.
Jag fick idag ett samtal av en nyfunnen vän som jag frågade om hjälp för ett tag sedan och som var glad att kunna hjälpa till.
Denna tjej kan en hel del om utställningar och är villig att hjälpa mig i den svängen, ingen anar min tacksamhet!
Den här avdelningen för mig är helt obekant och det är en speciell värld som så många andra platser. Jag är som sagt tacksam över att kunna få lära mig i praktiken och inte bara i text så jag kommer först att följa denna tjej på en utställning, senare skall Alice ställas för en exteriör och det ska jag nu få hjälp med att. Jag ber en bön över att det ska glida på smidigt. Idag har jag en riktigt bra dag, jag har lärt mig massor under dagen då man har berättat...förklarat och visat en del.
Hon var gullig och ringde skk åt mig och frågade (som förstår vad alla förkortningar innebär) vad det är som gäller för just Rottweiler.
Det siktas nu till att börja med på en icke inofficiell utställning och ett nytt mh inom en ganska snar framtid . Om den biten fungerar bra så vet man aldrig vad som händer. Jag har nu mycket som skall förberedas och börja tränas med min Alice. Hon är dock en snygg tjej och vad gäller att stå skapligt i starten en naturbegåvning....men som sagt mycket träning på kort tid så vi kör väl igång med korta moment direkt . Att inte klara av saker finns inte på min agenda så det är bara jobba på.
Tillsammans kommer vi vara starka....frågan är bara hur starka? ❤
Detta är en ny utmaning och den är välkommen att ingå i min vardag 

Det tar inte lång tid innan min lilla tjej ställer sig duktigt på egen hand...


Inte alls så långt till alla visa upp sig snyggt...


Det tar sig men är lite läskigt ;)


Första försöket är inte så värst men det är och hon tillåter en ny person utan problem att ta på alla vis i hennes kroppsdelar även om hon inte alls tycker det är det bästa som hänt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar