Summa sidvisningar

måndag 11 maj 2015

Lugnet efter stormen...

Goddag alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Just nu sitter jag i trädgården med alla hundar och lyssnar på Spotify blandat med fågelkvitter, kaffet i koppen är nu slut och jag tänkte utnyttja en stund till att skriva lite. Jag är åter trött igen vilket är jätte jobbigt men jag rår inte för det. Ebba och Alice ligger bredvid mig där jag sitter här ute och Winston och Freja är i hundgården och nu äntligen är det tyst.
Ludde kom med Freja i morse då han skulle åka och jobba. Ullis är i Stockholm med tösen för en operation nu så de frågade förra veckan om jag kunde ta henne. Och som ni ser så ser ni själva vilket resultatet blev på mitt svar. Jag har visserligen fullt och knappt ork till något just nu men  de behövde hjälp för hennes skull så självklart fanns jag där, det brukar kunna funka.
Hela morgonen har jag funderat på hur jag ska bära mig åt för att nå min underbara lilla Alice och jag har kommit fram till ett nytt experiment där jag tror att det kommer lösa upp fler knutar vartefter men saker tar tid så det kommer inte var gjort i en handvändning direkt.

Jag drack en kopp kaffe men Ludde sedan for han iväg på det han skulle. Jag pratade med Patrik en sväng och tog sedan en promenad i lugn och ro med Alice i långt flexi där hon nästan är som om hon vore lös. Vi fokuserade på at knalla lugnt och stilla. Såg en orm för första gången i år. När jag gick tillbaka så passerade jag Lena och Lennart för att säga hej bara. De var som vanligt alltid lika glada. Jag känner nu att jag nog får ta och gå in i alla fall då jag nästan somnar här med datorn i knät så jag avslutar nu och går in....tar väl med mig de 4 hundar in så jag kan koppla av för annars så kommer jag att kunna ha tyst då de annars står och gapar i hundgården om jag går in....

återkommer vid senare tillfälle <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar