Summa sidvisningar

lördag 30 maj 2015

Hur var dagen igår?

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Igår var inte vilken dag som helst, igår var vår bröllopsdag. Då kan man undra vad och hur man firade den...

Vi startade med att kliva upp och göra oss redo för frukost, vilket vi alltid gör. Inget annat var just nu aktuellt så vi knallade ner och käkade lite. Som väl är så är kaffet riktigt bra denna resa vilket brukar vara riktigt otäckt annars. Maten för övrigt är ingen höjdare utan det är mer eller mindre något att stoppa i magen i alla fall. Man kan inte vara helt nöjd mrd allt jämt.

Vi stannade nere vid baren och tog en öl innan vi gick upp för att smörja in oss för en promenad för att utforska vyerna. Vi fick lite anat som kom i mellan så det dröjde ut en aning på tiden. Vi klädde oss i badkläder ifall vi fick ett ryck för ett dopp i Medelhavet, men vi kom inte dit just då utan det blev en långpromenad hand i hand till hamnen för att titta på båtarna. ..OH herre min ge vilka AS till båtar! Jösses!
Vi vandrade vidare och gick hemåt efter en öl i hamnen. Väl tillbaka var det dax att ge sig sig in i duschen. Idag var det dax gör det "lilla extra" det dom väcker upp ytterligare lite..dvs att vara sig själv. Jag föreslog något  som fick honom att skratta och skaka på huvudet 😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar