Summa sidvisningar

tisdag 19 maj 2015

En trevlig dag som uppfödare...Mentalbeskrivning på mina babes...10:e maj 2015

Tjingeling här kommer nu ett inlägg som jag antar att många väntat på, jag hoppas nu bara att det funkar att kunna visa videoinspelningarna i bloggen, har aldrig lyckats tidigare. Gör ett tappert försök annars får jag prova på annat vis..


Några steg blir det alla fall på en hel dag trots att slingan inte var så värst lång



 Detta är nog en blandad video med flera av oss som gör vårt MH


Här är den delen av Alice Mh som gjorde att jag fick avbryta...skälen till det tror jag endast jag själv är orsak till och jag känner mig verkligen så idiot korkad att det inte finns ord och varför berättar jag inte här och nu utan går vidare med dagen...


Mys pojken Atlas inväntar här sitt startskott....


Tror man kan ana om det är Husse eller hund som avskyr kort mest hahaha..


Här är vår Bella som kompar väldigt ed alla rottisar.. Tyvärr avbröts även hennes mh då hon 
blev helt passiv efter att dumpe hade hoppat upp, det är alltså samma moment som jag avbröt Alice bana på.


Husvagnen varmed till mina valpköpare om de skulle behöva kliva in under tak då det var lovat regn, där fanns även kaffe och smörgås för de som ville ha. Självklar fanns även stolar, bord och burar om så skulle behövas. Tror det uppskattades att man i alla fall försökte göra så gott man kunde för att alla skulle känna sig välkomna och trivas :)


Utsikten för hundarna då de väntade i bilen.



Nedan följer här Ebbas mentalbeskrivning, alla hundar har utfört alla delar som detta. Jag kommer inte att dela de andra filmerna här utan kommer förmedla dem till ägarna på annat vis.

Nu hoppas jag verkligen att de går att visa här i bloggen annars får jag väl dela detta via fb och G + eftersom det vet jag att det funkar ;)

Ha en trevlig stund med mig och Ebba <3









Ja så här går ett mentaltest till...dagen har varit fantastisk rolig och innehållsrik trots att det inte blev helt vad jag önskade men vi kommer igen till nästa gång ( hoppas jag ;))

Hoppas ni haft lika trevligt som jag <3





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar