Summa sidvisningar

måndag 8 september 2014

Ännu en trevligt, välbehövlig helg...

God morgon  alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Sitter nu i uterummet med en kopp kaffe som vanligt, mina stora tjejer busar utanför så det låter som om de ska äta upp varandra men avslutar ögonblickligen om jag visslar :).
Radion surrar med Rix Fm i bakgrunden och visslingar från fb hörs lite då och då eftersom jag skrivit lite där med.
Helgen har varit helt underbar, tror att mycket beror på hur jag mått också. Av någon anledning så har jag varit så vansinnigt pigg, förstår inte varför men är överlycklig. Allt blir då ännu trevligare eftersom man orkar :).
Under hela fredagen var jag super pigg, så pigg att jag inte kunde lägga mig. Så som jag alltid varit innan jag blev dålig och fick börja med medicinering av tuffare slag. Jag var naturligtvis trött på lördag morgon eftersom klockan blev 03.15 innan jag gick och lade mig. Jag hade då städat fram tills dess och var så himla nöjd med min insats att jag kunde. Jag skrev ett långt inlägg om dagen innan jag la mig då.
Klockan var satt på morgonen eftersom jag hade ett evenemang som var inbokat.
Jag hade bjudit in till en hundpromenad vid Klarsjön, bad för de som ville och även avslutade med att grilla korv och fika på stranden.
Vi blev inte så många denna gång men hade kanontrevligt ännu en gång. Vi blev 3 familjer och 5 hundar. Sträckan blev inte så lång 3,5 km men det var en riktigt bra promenad med många framsteg både här och där.:).
Alla hade jätte trevligt..












Vi hade verkligen trevligt :)

Efter detta åkte vi hem och Bella, goldenvalpen på ca 9 månader följde med hem och fick leka av sig med min Alice innan de for hem. Ett bra avslut på aktiviteten.

Nu hade vi några timmar innan vi skulle iväg på nästa grej. Vi var bjudna till Grebo, till Patriks syster Sandra och Jonas på kräftskiva. Vi tog det lite lugnt ett par timmar och gjorde oss sedan i ordning för att åka.
När vi kom dit så möttes vi av glädje och omtanke samt ett kanon fint uppdukat bord och massor av mat. 



Ett stort Tack till Fam Nilsson för denna trevliga kväll som innefattade glada skratt, omtanke, god mat massor av kräftor musik och framför allt gott sällskap. Klockan blev åter mycket, runt 03.00 ännu en gång, och jag var fortfarande pigg och vaken! Helt otroligt!
Vi stannade kvar över natten och hjälpes åt att snygga till dagen efter innan rn trevlig frukost och därefter hemfärd igen. 
Väl hemma så blev det åter några timmar i lugn och ro. Johanna och Pia har varit hundvakt och även städat på övervåningen så det var fint men inte klart. Johanna gjorde färdigt under dagen och det tackar jag extremt för <3.
Det är sååå himla skönt när det är rent och fräscht och jag mår sååå himla bra invärtes :).
Under kvällen så tog vi släpkärran och for ner till Gusum för att hämta ett lass. " ackumulatortankar , en vedkap och en vedklyv av något mindre modell. Nu visade det sig att acktankarna var superstora så vi fick bara med en hem och får hämta den andra en annan dag. Vi var hos Cissi och hennes man, därifrån som Winston kommer från början. Den Cissi som har gjort så mycket mer för mig än hon själv vet om <3. Lika underbar som vanligt trots att vi väldigt sällan ses. En sann vän....och har alltid varit <3. 
Efter detta åkte vi hem, dukade upp ett kräftkalas till filmen som gick på tv:n och mumsade framför tv:n.
Vi hade riktigt trevligt och detta fick avsluta helgen. Jag var nu sådär behagligt trött som jag var förr, somnade skönt till filmen och gick sedan vidare upp och lade mig när Patrik väckte mig. Jag somnade snart igen och har haft en kanonbra sömn vilket var länge sedan. 

Hoppas er helg har varit bra min har varit helt underbar i goda vänners sällskap <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar