Summa sidvisningar

tisdag 30 september 2014

Vill inte!!!

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Idag är verkligen inte morgonen med mig! Vaknade för ca en timma sedan, och sitter nu i vardagsrummet med en kopp kaffe. Hundarna snusar som vanligt runt mig så man blir lite slö av ljudet från dem.
Idag är inte min morgon känner jag. Jag mår verkligen skit...
När jag skulle vända mig i sängen för att ta mig upp så var det först helt kört, kom verkligen ingenstans! Jag blev både irriterad och frustrerad över smärtan som åter igen gjorde sig så väl påmind, och jag kände....
Förbannat!!! inte nu igen!!! Jag vill verkligen inte! Jag orkar inte ha så här ont nu igen! Jag som har varit på topp humör och varit så glad åt precis allt även om det är jobbiga saker, men nu.....

Jag försökte dra efter andan men det gick inte, det högg i ryggen något enormt så jag fick känslan i ryggen som vid förlossningen med Johanna, när jag riktigt kände att ryggen skulle gå av!
Herre gud tänkte jag, vad har jag nu gjort för att förtjäna detta? Jag försökte vända mig om i sängen, fick släpa mig runt som ett annat jäkla kolli! Blev liggandes på sidan en stund. Kände hur det värkte även i axlarna, nacke och upp i huvudet. Migrän är även den nu nära....
Suck ....jag vill verkligen inte! Har inte ork att må så här!

Efter en stunds knölande och många svordomar senare hade jag lyckats tagit mig upp. Jag styrde kosan mot toaletten. Jag lyckades med nöd och näppe göra det jag skulle men nu kom det mörka över mig i en hastig visit. Fick tillbaka lite av känslan att mitt liv är över, att jag inte ska  kunna funka normalt igen. Usch, jag blir bara så trött på detta.
Jag tragglade mig ut från duschrummet för att klä mig, hade ett helvete att få på mig byxorna vilket gjorde mig vansinnig på mig själv! Vad enda in i H***** har jag gjort för att bli så här? Jag mår fortfarande lite som jag gjorde när vi skulle åka till stan igår, känner mig matt i kroppen och allmänt klen, jag mer halvdöd skulle väl vara mer rätt att säga.
Min förhoppning om en riktigt bra dag faller ifrån en aning, jag vill verkligen inte, jag vill må bra! Finna massor jag vill göra! Fan! Anna kommer idag, ska hämta henne vid bussen och ikväll kommer Freja som jag ska vara hundvakt år tills imorgon, imorgon ska jag klippa henne om jag orkar och så måste jag ta kontoret! HAR VERKLIGEN INGEN LUST ELLER TID ATT VARA SÅ HÄR!

Jag fick på mig kläderna till slut och skulle ta mig nerför trappen...där var nära att det gick illa!
Jag haltade en aning fram till trappan men började gå som vanligt nerför och det borde jag ha fattat innan men jag tänkte inte! Det small till av smärta så jag såg stjärnor och var riktigt nära att falla. Som tur är så är trappan ganska trång så jag fick tag i väggen och pelaren som står upp samt även ett trappsteg men fyyy sjutton vad det gjorde ont!

Nu har jag kommit ner, tagit in de stora babesen till mig, hämtat en kopp kaffe som nu är slut. Jag sitter och fryser, vet inte om det är kallt eller om det är jag som är ruggig....det märks senare.
När jag var ute i köket så kanske jag blev varse vad detta beror på.....
Kan det vara så?? Jag skulle ta mina mediciner men upptäckte då att kvällens piller var kvar i dosetten, jag hade glömt!
Jag svalde det jag skulle ha fortare än kvickt kan jag erkänna, men blir så jäkla förbannad på mig själv att jag glömde igår! Kanske hade jag sluppit en hel del av mitt elände om jag haft huvudet med mig?

Nu hoppas jag på att jag trots min fruktansvärda morgon (som jag fortfarande har) kan ge sig och att jag i slutänden får en bra dag. Just nu är jag helt slut, ögonen bara faller ihop och jag vet inte hur jag skall sitta...

Jag bjuder på en bild som gör mig lite glad i en vrål jobbig morgon ...
Ha en underbar dag ni alla goa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar