Summa sidvisningar

torsdag 4 september 2014

Passar på...

Godmorgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu är mitt tålamod naggat på kanten, riktigt trist när det ska strula varje gång jag ska uppdatera. Nog tar det tid när jag skriver annars men nu är det för jävligt, en del av taskigt med inlägg beror även på detta.
Måste snart ta hand om det, men känner att tiden inte finns.

Morgonen börjar med att jag vaknar och möter Patrik i vardagsrummet. Jag blir lite paff och undrar varför han inte åkt ännu för. Han berättar att han sa ju det igår och då som först så slog det mig att det visste jag ju faktiskt men hade glömt.
Dagarna har varit lite röriga sista tiden. Patrik har tagit hand om massor med mindre saker som jag bett om men jag själv har bara varit trött och inte orkat eller haft lust. Känner hur allt bara hopar sig i min tillvaro och att jag behöver få struktur på tillvaron igen. Jag tror att det mesta beror på att jag har det rörigt omkring mig. Jag känner alla måsten och tycker hela huset ser ut som fan.
Idag när jag kom upp ur sängen så lös solen så vackert in genom mina vrålskitiga fönster. Jag känner ångesten hopar sig att jag inte tagit hand om det ännu. Har flera projekt som fortfarande ligger, sådant som jag tycker är roligt men jag kommer liksom inte dit. Jag har dock tagit mig i kragen och lagt väldigt mycket tid på mina babes i träningssyfte sista tiden vilket får mig att må bra. Framstegen kommer för varje dag vilket känns extremt bra.

Gårdagen var en bra dag även den trots att jag var super trött i omgångar hela dagen. Jag hade min kära make hemma hos mig och vi hade en bra dag. Vi var faktiskt närmre än på länge vilket är behövligt ibland. Han var hemma hos mig eftersom han var tvungen att åka ner till vc för provtagning inför nästa veckas läkarbesök.

Jag var en skit tråkig människa igår kände jag, trött i ett kör. Lade mig nog 3 gånger under dagen, varav en gång i hundkorgen vilket var extremt populärt...blev inte ensam precis ;)

Jag har nu även bjudit in mina gruppmedlemmar till ett evenemang igen. Denna gång en promenad på 5-6 km förbi Klarsjön, en fika korg medtages av var och en samt grillmöjlighet och hundbad är tillåtet. Eftersom jag inte vill ha något strul så ringde jag kommunen och frågade så vi har nu fått tillstånd till detta... :).
Gårdagen innefattade även en premiär promenad för Alice där hon fick dra sulkyn som jag köpte till hennes förfogande tidigare i somras. Vi hade bara testat en gång på tomten och runt gården men det känns nog ganska lovande måste jag säga. Hon var en duktig tjej :). Ebba fick aldrig prova då de båda var helt slut när vi kom hem....
Mer har säkert hänt men inte som slår mig just nu.
Jag är nu åtminstone på rätt dag igen och nu inväntas besök av Lotta som har valpen Bella med sig.
Vi ska hjälpas åt lite med doggisarna och annars bara sociala ;)...trevligt. Om hon inte skulle dykt upp idag så skulle jag ha idiotstädat idag men nu slapp jag. Lite blev det igår, jag vek 2 hela soptunnor tvätt, tvättade några maskiner, hängde tvätt, städade ur ett "gömt" skåp i köket, disken, maten,  kastade och sorterade lite bråte, plockade hundskit på tomten igen men inte mer tror jag.

Nu är det väl bäst att jag drar en borste genom barret så jag inte skämmer ihjäl besöket.

Önskar er en riktigt bra dag alla där ute, vädret gör ju en insats i rätt riktning ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar