Summa sidvisningar

lördag 20 september 2014

Åter till vardagen...

Tjing igen...

Har nu försökt samla mig efter förra inlägget vilket inte varit det lättaste, brister lätt fortfarande men det hör till det förflutna. Skall försöka återgå till samma tillstånd som innan tankarna for iväg.

Berättar därför om gårdagen...
En vanlig fredag innebär ju städ, så även denna gång. Hade lust till sååå mycket till en början, startade upp och tog mig an att idiotskura trappan vilket inte är gjort sedan den byggdes, och jösses vilken skillnad det blev! Ska tvätta, slipa, tvätta igen, silikona där det behövs, försegla kvisthålen med förseglingsfärg, och slutligen måla den. Vägen till den är klar är lång men första steget är nu klart.
När jag tänkte ta ny fart så hände det som inte får hända! Jag stendog! Jag vet inte varför men all energi bara tog tvärslut och jag somnade så fort att jag satte mig för att vila. Jag trodde sedan att jag inte skulle kunna komma igång igen för jag var verkligen helt körd!
Efter många tag i kragen så lyckades jag... :)
Fortsatte med att plocka undan överallt, dammsög hela nedervåningen, städade Patriks arbetsskåp, tvättade, vattnade blommorna i uterummet, tvättade golvet i groventrén och uterummet. Dammsög i fönstret i uterummet vilket åter igen var fullt med döda flugor.
Tog mig även en omgång ute på plattan utanför uterummet, drog fram vattenslangen och skurade som en galning även där. Tvättade dubbeldörrarna in till köket som såg förjäkliga ut.
Fick ett meddelande om ev besök för att prata valpning men det körde ihop sig så jag inte hann med utan fick be om en annan dag. Kalle hörde av sig och satt ensam så han välkomnades hit för att göra oss sällskap under kvällen vilket han tackade ja till. Vi satt och snurrade runt på spotify och delade på en flaska rött.
Till natten så tackade vi för oss och Kalle gick ut till Gäststugan för att krypa ner, han skulle upp riktigt tidigt idag så när jag vaknade strax före 7 var han redan borta.

Nu under morgonen har jag bara suttit och tänkt på tidigare saker i livet, det som bara föll på tanken var vår gris vi en gång hade och så vår Coco.

Nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta där jag slutade igår så jag får något gjort även idag innan vi åter får besök.
Önskar er alla en bra dag, jag har stora förhoppningar att skapa en fantastisk dag även denna dag....det mesta får man göra till det man vill själv, inget bara kommer och är gratis utan man får faktiskt göra något själv ...så det ska jag nu göra :)
Puss så syns vi senare igen om ni vill <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar