Summa sidvisningar

onsdag 17 september 2014

Lotta kommer på besök :-), och nog blev det "åka av" :)

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Ja ni kära vänner idag måste jag nog erkänna att det blev åka av! Och vad jag men ar med det denna gång är att alla hjärnceller hos mina hundar föll på plats! Måste stolt erkänna att de var sååå himla duktiga. De lyssnade till i stort sätt allt. Började med Ebba, hon brydde sig inte alls om Bella. Bella hade svårare till en början men efter en stund föll polletten ner. hämtade Alice efter en lite stund och befarade de värsta...men ack nej. 
Jag var helt överrumplad av hennes kontakt, lystring och sätt. Hon var bara sååå jäkla duktig! Mina krav är ganska höga i just sådana fall, så hon var verkligen duktig. 
Hela ligan lyckades till slut nonchalera varandra, svårast hade den yngsta men det är ju inte konstigt. Alice borde kunna detta för länge sedan men jag har inte haft varken utrymme eller ork att ta tag i det förut så även hon är nybörjare. Hon är en mardröm när det gäller lydnad men oj vad hon gjorde matte stolt idag!
Här följer ett par bilder på nonchalans , kunde tyvärr inte fota annat.



När vi var klara med detta moment så tänkte vi gå en sväng men det ändrades när vi helt plötsligt fick tillfälle till annat. Det stod kvigor på andra sidan vägen vilka Alice började skälla på. Hon är skit feg om det är en ko, en svan, en båt, en släpkärra eller what ever...
Denna gång kunde jag utnyttja situationen. 
Jag började promenera fram och tillbaka på håll, funkade inte. Vi gick fram ca 2 m ifrån dem ...och började promenera fram och tillbaka. efter ca 2 minuter gick det kanon. Även Bella som är rädd för MU fixade närheten utan några undanflykter.

Summan på träningen idag var så jäkla suverän så det inte kan beskrivas. Ingen av oss hade ens kunnat hoppats på just dessa framsteg, nog blev det åka av bland deras hjärnceller och nog hamnade de på rätt plats!

Tack för idag Lotta, tar en ny sväng på Lördag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar