Summa sidvisningar

torsdag 11 september 2014

Nu har jag fattat mitt beslut om eventuell framtid...

God morgon alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Tog ett varv till innan jag somnade, vilket kändes som om jag enkelt skulle kunnat somna mitt i. Då var jag verkligen trött, jag blev det därför att jag innan satt och skrev ett annat inlägg vilket tydligen tog musten mig ;)

Nu får jag visst ta en paus ...............ögonen sviker men jag vill ju skriva klart nu när jag har börjat.

Dagen igår blev inte riktigt vad jag hade tänkt men den är ändå fylld med en hel rad med blandade aktiviteter och nödvändiga ting. Jag måste nog säga att jag är nöjd med dagen i alla fall. Hade tänkt att tvätta målningen i köket ännu en gång men kom aldrig dit. Hade även tänkt att städa uterummet men kom inte dit heller, hade tänkt att göra iordning över trappen på hallen med mitt sybord men det blev inte heller av...

Vad gjorde jag då istället???
Jo jag började morgonen med att dra på påslakan på våra täcken innan jag gick ner en trappa, jag bäddade sängarna och vattnade alla blommor på övervåningen innan jag gick.
Efter mitt morgonkaffe så tog jag mig an mina 3 älskade vänner. Winston blev borstad helt och hållet och pälsen uttunnad en aning, efter jag var klar så tog jag hand om och skrapade hans lilla tandsten han hade. Ebba och Alice drogs med pimpstenen för att få bort överflödig fällning och avslutades sedan med en rejäl massage vilket de verkligen uppskattade.
Jag fortsatte att vattna alla blommor på nedre våningen, plockade i diskmaskinen efter att Patrik tömt den åt mig. Jag gjorde de fakturor som skulle göras, de tidrapporter som skulle göras. Patrik åkte ner till Sörping och lämnade in våra glasluckor till kaminen för att få nya tillverkade. Han köpte även nya stenar till kaminen för att de flesta var spruckna i den, så nu är den snart helt renoverad invändigt.
När jag var på övervåningen vid datorn så tänkte jag att det kanske var dax att dra ut vår biljett till Dominikanska Republiken dit vi åker nästa gång men fick inte ut den. Ringde då till Ving för att fråga vad jag skulle göra. Hon skickade mig ett nytt mail så då funkade det utmärkt, Jag öppnade där och drog sedan ut biljetten. Jag kontaktade även Flygets långtids parkering. De dagar som vi kommer vara borta så finns  det. Det är väl så att de går upp och ner som en himla jojo med saker att göra. Så nu är även det fixat.
Jag tog varvet på tomten och plockade upp efter alla hundar som lagt sina högar lite varstans.
Jag tog med mig Alice och tog en väldigt lugn promenad. Hon var riktigt duktig och slet inte alls i kopplet så jag kan nog säga att det gick riktigt bra. Hon lyssnade till det mesta.
Det blev en sväng till Bogsten och vi tränade på fot och kontaktövningar större delen av vägen dit och tillbaka. Det blev även en promenad senare med hela ligan men då var Alice helt körd, fattade inte ett dugg vad jag sa eller menade.
Middagen hann jag med någonstans där emellan, det blev idag spagetti och köttfärssås i stora lass.
Sist men inte minst så fattade jag ett viktigt beslut för min del denna dag. Kanske spelar mitt beslut ingen roll, kanske kan det vara avgörande för hela livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar