Summa sidvisningar

måndag 29 september 2014

En oplanerad Lördag....

Säger åter igen hej och godmorgon till alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Min lördag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Den resulterade i att vara utan ström! Det blåste galen utanför mina väggar här hemma och jag hade tänkt att städa vilket blev ett problem. 
Jag fick ta min mirakel borste och sopa hela huset i brist på att kunna använda dammsugaren. Patrik grejade med luftvärmepumpen och fick den på plats så nu är det nog inte så långt kvar tills att vi har lite extra stödvärme enkelt i vinter. Ska bli så skönt att slippa ha groventrén så där kall som den brukar vara :). Det går med andra ord fortfarande framåt och ingen är lyckligare än jag :).
Jag skulle ha tagit mig an mina blommor denna dag men fick lägga det på hyllan eftersom jag inte kunde vattna då jag inte hade tillgång till det eftersom pumpen går på ström.

Jag gjorde så mycket jag kunde men det blev lite halvhjärtat. Micke kom förbi och lånade släpkärran. Kalle var en snäll själ och kom förbi med lite fika. Vi försökte att lösa vårat kaffe problem genom att hämta lite  vatten nere hos Arne som har ett elverk. Patrik drog sedan igång kaminen i sovrummet för att kunna koka vatten. När vattnet var varmt så hämtades kaffepulvret in ifrån husvagnen så vi kunde trots allt bjuda på en kopp även om det var lite bökigt. 

Vi skulle ha haft besök utav Gunn, PAul och Atlas men vi avblåste denna gång för att det blev så himla knöligt och inte Gunn verkade må jätte bra.
Patrik var super duktig och satte upp en av bänkbelysningarna i köket och gissa om frun i huset var en glad fru.. :)
Det blev så himla bra så man blir gråtfärdig :). 
Jag tog en omgång för att se över de blommor som jag fått från nära kära vänner och tänkte nu visa att de faktiskt lever ;)
En blomma från Ullis för att jag varit hundvakt till Freja.

En blomma från brorsan Lasse i våras, som plåster på såren att han tagit lång tid att hjälpa mig med min moped, men som blev gjort strax efter.

En blomma från Margitha, för att jag ställer upp att hjälpa henne med sina vovvar :)

En blomma av Lotta tidigare i somras, vilken jag fick för att jag varit hundvakt till Bella :)

En blomma som jag fortfarande inte fått i jord men som lever och mår bra trots detta. Denna fick jag utav Jenny när vi var där och besökte henne och familjen i somras :)

Här är en blomma jag fick av Key bara för att jag är jag <3 och den lever ännu men den lilla orkidén som var däri ville inte fortsätta sitt liv. Tror att den skulle ha planterats om medans den  hade lite liv kvar, tror inte denna kruka var en optimal kruka för den växten.
Detta är en Novemberkaktus som fanns i huset efter farmor när vi flyttade hit och hon gått bort. Denna växt blommar varje år och mina tankar finns hos henne varje dag men ännu mer när jag ser denna blomma <3

Eftersom vi hade lite problem med strömmen så tog jag mig en lördags grogg, jag var inte ensam med detta utan min kära make gjorde mig sällskap ;)

Här serveras kaffet som Patrik lyckats kirra till för att kunna bjuda på genom att eldat i kaminen på sovrummet. Nog fungerade det och det var den godaste koppen på länge just då.


Jag hade fortfarande lust vilket jag även hade dagen innan att ge mig iväg på en sväng till staden för att nattsudda lite. Så blev det också. Anna gjorde mig sällskap. Hon var nere hos sin mamma i Ringarum så hon tog bussen hit under kvällen. Vi åkte in till Wasa och snälla Kalle ställde upp att vara chaufför och göra kvällen möjlig för oss. Patrik var inte jätte glad att jag skulle ge mig iväg men hade inga invändningar. Jag ska erkänna att denna kväll var välbehövlig för mitt välbefinnande. Jag hade sååå himla roligt. Det är ju så att man får så roligt man vill och jag hade beslutat för att verkligen utnyttja tillfället och ha så roligt som man bara kan.
För ett tag sedan trodde jag nog att detta aldrig mer var möjligt men oj vad jag dansade och hade roligt, jag kände mig levande igen.Så underbart. Stort tack till min älskade man som lät mig gå ut en sväng på detta sätt utan några sura miner, jag ville visserligen att han skulle följa med men det ville han inte. 
När vi kom dit så träffade jag en gammal familjemedlem ur ett tidigare stadium i mitt liv. Det var verkligen roligt och vi pratade som vi inte gjort på väldigt många år. Verkligen trevligt att ses. Anna hade redan när vi kom dit lite bekymmer om sin gubbe som också var ute på vift med kompisar. Hon hade verkligen svårt att släppa det men gjorde ett tappert försök. 

Anna åkte hem med bussen som gick 01.30 men jag stannade kvar ensam. Jag hade verkligen så himla kul, pratade med massor av människor, träffade nya och gamla vänner som jag kunde skratta tillsammans med. En riktigt social kväll med bara glada skratt. Tack till alla som gjorde den möjlig, jag behövde den , kände att jag verkligen levde. Här är en bild på ännu en glad själ denna kväll. Det var verkligen roligt att träffa dig. Vi sågs på min brors och dins sons bröllop i somras men annars var det 17 år sedan vi sågs och växlade några ord. Tack för många glada skratt :)




Ja ni gott folk, roligt har jag haft. Dansat har jag gjort, pratat med människor och bara varit en levande själ på annat vis än vad jag brukar. Visst var det en och annan som försökte flirta lite och det kan ju kännas roligt men självklart talade jag om att jag var lyckligt gift med ett nästan 20 år långt förhållande bakom, visst kan vi prata och kanske dansa och självklart skratta men mer än så är inte relevant :). Man accepterade mitt svar och visade den respekten vilket var skönt och då ännu roligare. Inga slämmisar utan bara trevliga människor för min del denna kväll, massor med roliga tjejer att byta ord med. Det är verkligen skillnad på att gå ut när man blir äldre, hade verkligen skoj. 

En verkligen lyckad kväll måste jag säga :).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar