Summa sidvisningar

tisdag 16 september 2014

Västervik Lördag eftermiddag/kväll

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Nu tänkte jag åter igen försöka att komma ifatt med min helg, men det visar sig att jag är en väldigt upptagen människa. Jag fyller mitt liv med det mesta känns det som och gör jag det inte själv så finns det andra som är hyggliga och hjälper mig ;)
Jag behöver nog aldrig vara sysslolös tror jag.

Efter vi kom tillbaka från långpromenaden så tog vi en sväng in till det "stora staden" . Vi for iväg till centrum för att hitta någonstans att luncha. Vi åkte först runt och såg oss omkring och hade kameran i beredskap såklart ;) 
Jag var inte riktigt i kondition för att promenera omkring och leta mathak men vi tog en sväng om ändå även till fots.
Vi beslutade till slut att vi skulle ta en pizza, vi skulle ju äta en rejäl middag senare tillsammans med våra campingvänner.
Vi hittade en liten pizzeria vid namn Viktoria där vi knallade in.
När vi stod och funderade över vad vi skulle beställa så hände naturligtvis något som bara kan hända när vi är iväg på något! Känns bekant på något vis även om just detta aldrig hänt tidigare. När vi står där bredvid kylen med läsk så lägger Patrik upp armen och lutar sig en aning mot kylen.

Helt plötsligt ser jag något komma farande i ögonvrån uppifrån!! Detta stora far ner i huvudet på Pia innan det slår i golvet..
Det var en stor Coca cola skylt som släppt från kylen där Patrik hade handen. Gissa om jag blev orolig över Pias huvud och när jag såg att det gick bra så var det satan så pinsamt. Patrik mumlar något om att det var jäkligt dåliga grejer hahaha...
Snabbt som ögat var expediten framme och städar upp det stora spåren som låg över golvet ;). Helt plötsligt så ser jag att Pias ansiktsutryck ändras och hon får svårt att andas i samband med att hon brister i gråt. Hon fick en chock stackaren! Här tar man med ungdomar extra på en tripp och skrämmer halvvägs ihjäl dem! Jösses vilket dåligt samvete jag fick trots att jag inte var inblandad utan bara åskådare. Det tog en stund innan hon hade lugnat ner sig men hon skrattade mellan tårarna så det som var värst var att hon fick svårt med syre tillförseln vilket var otäckt nog tyckte jag. 
Vi skrattade gott åt detta så fort att allt var helt okej igen. Vi käkade alla upp vår mat och for sedan vidare därifrån. Vi tog svängen till Jula för att Patrik skulle köpa ett skärp till Johanna så han får ha sina ifred.
När vi väl var på Jula så hade de rödprislapprabatt vilket innebar att allt i butiken med röda lappar hade halva priset och helt plötsligt så fick man ju lite blodad tand att se sig om något mer om man säger så ;)
Jag råkade snubbla över en hel skrälldus med lampor, alltså glödlampor av olika valörer, kan säga att det blev svindyrt när jag kom till kassan. Jag köpte även en lampa till Jenny som jag visste att hon ville ha. Patrik hittade den men jag beslutade att hon skulle ha en sådan. Det roliga var att vi pratade om just en sådan dagen innan och att hon absolut ville ha en sådan. 
När jag sedan gav henne den så blev hon så himla glad att det var vansinnigt rörande så jag hade nästan tårarna på väg av glädje. Jag älskar verkligen att göra nära kära och vänner glada <3. Det är så roligt att hala jag mår så vansinnigt bra att det inte ens finns ord att beskriva med. 
Innan vi åkte tillbaka så hade vi bråttom som tusan att dra in på Maxi och köpa lite till middagen som fam Westberg och vi skulle fixa ihop. Vi hade en tid att passa vid husvagnen för att Rebecca, hennes sambo och min Bellovalp Freja skulle komma till oss för en promenad men oss på campingen :)


Här följer några kort på vad vi såg i Västervik när vi var ute och åkte :)




När vi väl var tillbaka till Lysingsbadet så var redan våra besökare där, men de kom precis så de hade inte väntat länge alls. Jag snodde iväg en snabbis för att smuggla lite och for in till Jenny för att flirta till mig en kylplats till imorgon.
Vi kopplade våra hundar omgående och gjorde oss reda. Jag följde samma regler nu som i hundgruppen, inget hälsa även om hala min själ skreka att jag ville hångla med lilla Freja men jag höll mig i skinnet, jag vet vad man får tillbaka.
Mina doggisar var glada men skällde en aning på Freja först pga hennes aktiva energi hon utstrålade.
Alla babesen  fick nosa på varandra lite senare när det lugnat ner sig lite. Freja passade dock på lite då och då att ta sig ifatt Ebba och smyg pussa henne i mungiporna under promenaden, Ebba brydde sig inte alls utan tittade bara på henne och fullföljde sedan sin uppgift hon hade med mig. Jag fick hjälp att ta många härliga kort under promenaden men jag ska erkänna att den var inte lätt, jag hade så in i helsike ont efter denna dag som jag varit iväg på saker klippt hela dagen och inte fått vila något alls utan det har gått i ett hela tiden. Vi hade verkligen en trevlig stund med våra besökare, jag fick veta lite hur det går för dem , det kurser och den hjälp som tas för träning och ingen är gladare än jag. Alla mina valpköpare ser verkligen till sina valpar som ögonstenar och jag är såååå lycklig att jag träffat så underbara människor. Nedan följer lite av de bilder som togs under promenaden vi tog ihop <3



Ebba går lugnt och sansat även om lilla vilddjuret besöker henne i baken mellan varven ;)


Vi har lite svårt att samtala då båden vinden och Frejas flåsande hörs väääldigt tydligt ;)


Winston var nog den som var värst att gå med av mina, drog som en galning och var
 enormt upptagen med alla dofter överallt.

Bara rakt ut i ingenstans




Samlingen...endast fotografen saknas <3


Underbart vackra bilder har jag fått men mig hem...:)


Här har vi lilla Freja <3

Hela samlingen är samlad, och självklart har vi jätte trevligt :)


Här väljer jag en annan väg där jag tar mig fram

Alice <3

Ebba <3

SUCK muppbild som vanligt och min telefon är väl inget ovanligt. Finns fler bilder 
som skulle kunna beskriva hur vi har det ;)



Naturligtvis så måste vi grilla ännu en gång tillsammans så det är vad vi gjorde.
Vi blev klara ganska sent till maten men det var absolut gott om tid fortfarande att göra kvällen på.



Här är hela ligan som nattat hundarna för kvällen och gjorde middag tillsammans som vi avnjöt.
Det blev klyftpotatis, grillad fläskstek i skivor, sallad och café de Paris sås.Vi hade riktigt mysigt 
och trevligt, glada skratt, och en ljuv stämma som vanligt :).
När vi var klara så diskade vi och röjde upp efter oss och fortsatte med förfriskningar i vårt förtält tills att klockan var 03.15. Barnen hade naturligtvis nannat långt innan och även en av de vuxna som var lite trött tidigare. 

Ett enormt tack till alla inblandade för denna dag även om jag hade oerhört ont efter all aktivitet, men det är sådant man tar ibland. Vad vore livet utan denna glädje <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar