Summa sidvisningar

måndag 22 september 2014

Lite shopping...

Skrivet Måndag men glömde publicera ;-)

God kväll alla nära kära vänner och bloggläsare <3

Innan jag börjar skriva så vill jag tacka underbara vännen Ullis för blomman jag fick i Söndags för att jag var hundvakt och finns där. Har glömt fota den nu i tre kvällar innan jag nattat mina vovvar som är i groventrén. Vill då inte väcka upp dem.

Ligger just nu i sängen med datorn i knät, madrassen i uppåt lutat läge, tv:n på i bakgrunden och Patrik snarkande bredvid. Tog med datorn upp då jag misstänkte att jag inte skulle kunna sova ännu.

Dagen idag har varit ganska rolig måste jag säga. Morgonen var som vanligt, Patrik var uppe före mig men idag skulle han ner till vårdcentralen för att ta prover igen så nu håller jag tummarna att det är lite bättre. Han har skött sig lite bättre än innan och jag tror det har gett lite resultat, han har inte sprattlat så mycket som tidigare och inte heller haft andningsuppehåll som förut så jag har hoppet uppe om att han kan bli en friskare själ.

Patrik bad idag om mina listor! Kan ni tänka er!!! Han saknar dem lite ;). Självklart gjorde jag en rejäl lista på vad jag vill ska bli gjort och det känns riktigt skönt. Nu har det stått stilla ganska länge här hemma men det kändes lite som en nytändning på något vis. Nu kanske lite kommer bli gjort som jag längtat efter. Det blev nog ca 40 punkter att kunna ta hand om. Idag har det hänt en del, men inte det som var tänkt. Jag skrev upp köksbelysningen på listan vilket Patrik direkt fick lust med. Nu var inte det fallet så enkelt då vi tydligen fått med 4 startpaket men skulle haft 2 sådana och 2 påbyggnads. Under tiden som jag då grejade till mig så fortsatte Patrik med nästa punkt....luftvärmepumpen :).
Vi hade bestämt att vi skulle åka till Ikea och byta dessa lampor så vi fick rätt grejer, så därför gick jag och kammade till mig lite. Patrik sa det skulle gå kanon snabbt att åka och handla de rätta men jag var inte lika säker...och vem hade rätt?????
Självklart ville jag ju se mig om ,om vi ska dit och inte bara hämta det vi skulle ha och dra!  Skit tråkigt då ju!
Hur som så åkte vi och alla vovvar fick följa med.  Lite stimulans och träning även om det bara är bilen.
Vädret var bra så det var en bra dag för den typen av träning.  Vi lämnade tillbaka de som var fel och gick och hämtade de som behövdes. Det blev även nya fönsterlamor till hela nedervåningen. Det blev en hel hög med förvaringslådor som var i utgående sortiment och till bra pris...det blev även två av annat slag. Jag köpte även 8 stora boxar till groventrén i svart som jag tänkt länge men inte fått hyllan till ännu. Vi kom ner i fyndhörnan och där var den! En garderobsida som passade perfekt med en kapning för att vara min hylla för bara 75kr. Yeeeeyyy nu blev det att inviga takräcket på hemvägen för självklart fick Patrik släpa på garderobsidan till bilen och spänna fast den på taket.  Gissa om han hade en glad fru :-).
När vi kom hem var det snabba ryck att tömma bilen...det gick undan sedan var det bara att fara vidare. Vi for in till stan för en omgång bugg igen. Denna gång så gick det väldigt bra trots att det var nya turer igen. Men visst är det så att vissa går bara inte att dansa med...man har ingen aning om vart man ska ta vägen...alltså. Behöver mer träning än jag....
Efter en sväng om åkte vi hem...Micke stannade på kaffe och vi tjattrade som vanligt. Man var ganska trött när man senare var ensam men kunde ändå inte sova. Till slit från ingenstans somnade jag rakt upp och ndr med datorn fortfarande i knät i sittande ställning i sängen. ..hade ingen aning om att jag hunnit blivit trött...märkligt.

Här följer en bild på blomman jag fick av Ullis och fönserlamporna jag köpte.
Hoppas ni hade som jag. ...en bra dag <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar